Spor, který mezi nimi vznikl během Let's Dance, je už zažehnán. Štumpfová se na Šmajdu naštvala, protože bez jejího vědomí vzdal svou účast v taneční soutěži Let´s dance a tím jí zkazil možnost dostat se až do finále. Zpěvák Miro Šmajda tak koupil tanečnici Kataríně Štumpfové na znak jejich přátelství a udobření velmi originální dárek. Živé štěně!

Štěně na usmířenou

Čtyřnohý miláček přišel Šmajdu na nemalý peníz. Ceny kubánských Bišonků se totiž pohybují mezi 3-5 tisíci korun. Katarína dar přijala s velkým nadšením. Svého nového čtyřnohého miláčka si sebou vzala do svého bytu v Bratislavě. Svobodná tanečnice Katarína Štumpfová se slovenským médiím svěřila, že mají s tanečním expartnerem Mirem Šmajdou společné dítě. A to pejska jménem Sexy.

Společné "dítě" jménem Sexy

"Máme společné dítě, a to našeho pejska, kterého mi daroval Miro. Jmenuje se Sexy," řekla Katarína serveru pluska.sk. Proč pojmenovala Katarína pejska právě takto jsme se dozvěděli od jeho napůl také páníčka. "Byla z něho tak nadšená, že ho pojmenovala Sexy, protože je prostě k sežrání a sexy," řekl se smíchem Blesk.cz Šmajda.

"Katarína vždy chtěla pejska, ale bála se sama si ho koupit, tak mě napadlo, že ji ho prostě dám, kydž bude chtít, tak jí ho klidně občas pohlídám. Jsme stále v kontaktu, vše se mezi námi už vyřešilo a žádné spory nemáme," uzavřel mladý zpěvák.

Fotogalerie
3 fotografie