A sám sobě nadělil náplast na bolístku v podobě nového luxusního mercedesu. Karel měl z automobilu dokonce takovou radost, že neváhal a sedl za volant i s bolavou operovanou páteří.

Kdyby Gottův operatér Vladimír Beneš viděl, jak si Gott »medvěda« sám dopravuje domů, byl by zřejmě v šoku. Karel se ke svému domu totiž přiřítil devadesátikilometrovou rychlostí. Musel si vyzkoušet, jak auťák akceleruje. Záda ho prý v momentu vášnivé jízdy úplně přestala bolet. „Sám jsem se divil, že mohu řídit. Už to ale pokoušet nebudu,“ slíbil včera Blesku Gott, auto zamkl do garáže a na neurologii do Ústřední vojenské nemocnice se raději nechal odvézt opět řidičem Oldou.

„Hospitalizovali mě zde na pár dní,“ svěřil se Blesku Karel. „Rehabilitovat začnu ve chvíli, kdy už bude všechno v pořádku,“ řekl Slavík, kterého stále trápí bolesti. Podle lékařů už ale zlobí jenom nervy a díky tomu, že Gott je v nemocnici, mohou udělat důkladnější rozbory.

O Karla je jinak i bez manželky vzorně postaráno. Reoperace je naštěstí zažehnána, a tak Gott začíná mít roupy a přemýšlí čím dál víc o jevišti. „Snad už do toho budu moci zase vplout,“ doufá workoholik Karel.

Fotogalerie
4 fotografie