Slavík dokonce přemýšlí, že by v sobotu vyrazil na TýTý! „Jestli to jenom trochu půjde, na TýTý v sobotu dorazím!“ prohlásil, když ho do nemocnice přišel povzbudit Felix Slováček.

Gott má být s Lucií Bílou hlavní hvězdou večera. Mají spolu vystoupit s duetem Ať láska křídly mává. Gottova absence by znamenala velkou čáru přes rozpočet celému programovému týmu. „On ale především nechce zklamat lidi, je takový zodpovědný celý život,“ podotýká Slováček.

Jeho slova potvrzuje i Lucie Bílá. „Karel je opravdu neskutečný. Tak nechce své fanoušky zklamat, že raději půjde proti sobě i proti svému zdraví,“ prohlásila Bílá. Podle informací přítele Felixe Slováčka se Gottovi daří dobře.

Gott už se vidí na jevišti, lékaři to nedoporučují

„Ještě leží, už se ale vidí na jevišti. Je na pokoji sám a čte si historický knížky. Já jsem mu přines Válečný deník,“ popsal Slováček, který skutečně nevylučuje, že Gott v sobotu duet s Bílou odzpívá.

Lékaři se na Gottovo rozhodnutí vystoupit tak optimisticky netváří. „Já bych to rozhodně nedoporučoval. Neriskoval bych,“ řekl Blesku přední neurochirurg Jiří Chrobok. „Věřím tomu, že vydrží pan Gott na jevišti chvilku stát, převoz je ale po takové operaci velmi náročný,“ dodal Chrobok.