„Chce se mi z Jirky zvracet. Je to ubožák. Ještě ráno mi psal SMS, že jsem ženou jeho života. Ještě že jsem s ním neměla dítě, které chtěl on, ne já, jak tvrdil těm štětkám,“ řekla Blesk.cz. „Skončila jsem s ním a svoje rozhodnutí už nezměním,“ dodala.

Poněkud rozzuřená Simona Krainová Blesku svěřila, že vztah s Jiřím Hudlerem spěl ke konci již delší dobu. „Poslední dva měsíce už to bylo jenom umělé oddalování nevyhnutelného konce,“ řekla Blesk.cz. „Já se s ním rozešla už dvakrát, měla jsem pocit, že se náš vztah nikam nevyvíjí. Láska na dálku u mě nemůže fungovat. Ale Jirka mě pokaždé přesvědčoval, že to zvládneme,“ upřesnila.

372452:gallery:true:true

A jak dodala, o dvanáct let mladší hokejista s ní toužil mít i dítě zřejmě proto, aby si ji udržel. „V jednu chvíli už jsem byla málem ochotná k tomu, abych s ním otěhotněla. Zpětně jsem opravdu ráda, že to nedopadlo,“ míní Simona. Modelky se Hudlerova eskapáda s prostitutkami velmi dotkla.

„Já o problémech v našem vztahu mlčela, i s ohledem na to, aby měl klid na trénink a přestup do Moskvy. A on bude ukazovat nějakým děvkám esemesky ode mě?! Co si tím chtěl dokázat? Že je frajer? Podle mě je spíš chudák a jediné, co mě může mrzet, je, že jsem ze sebe nechala udělat husu,“ uzavřela Simona, která se vzpamatovává na dovolené v Řecku.

Simono, nelituj!

Vztah Simony Krainové (36) a Jiřího Hudlera (25) sice spěl k rozchodu, ale hokejistův úlet s prostitutkami kvůli tomu nebyl pro modelku příjemnější. Podle lehkých děvčat nemá Simona čeho litovat. „Choval se hrozně hrubě, násilím se domáhal orálního sexu,“ svěřily Blesku.cz.

Modelka je roztrpčená z toho, jak se její, nyní již bývalý, milenec zachoval. Po sexu s prostitutkami jí ještě posílal zamilované esemesky. „Psal mi, jak mě miluje a chce se o mě starat. Udělal ze mě husu,“ svěřila Blesku.

Modelka ale byla rozhodnutá vztah s hokejistou pozvolna ukončit již předtím. „Jedním z důvodů bylo i stěhování do Moskvy. Rusko nesnáším, nechtěla bych tam jezdit a vztahy na dálku stejně nemohou dlouho fungovat,“ svěřila. Možná i zklamání z toho, že Simonin vztah k němu ochladl, dovedlo Hudlera k odreagování se u prostitutek.

Prostitutky Žaneta a Denisa: Hudler za nás zaplatil 11 tisíc...

Prostitutky o Hudlerovi: Na pokoj si musel koupit čtyři pornočasopisy!

Simona Krainová o svém příteli: Náš vztah může skončit tragicky

Vyhrožoval Hudler prostitutkám?

„Ráno jsme mu napsaly ironickou esemesku, že mu děkujeme za spoustu zážitků a že by nás zajímalo, co by tomu asi říkali ostatní, kdyby se o tom dozvěděli,“ pokračují. Pak podle jejich vyprávění někdo zavolal ze skrytého čísla a začal dívkám vyhrožovat, že pokud informace zveřejní, mohou se jim stát hodně nepříjemné věci. „Výhrůžky a Hudlerova sprostota byly důvodem, proč jsme se rozhodly s tím jít na veřejnost,“ vysvětluje Denisa.