Téměř tři měsíce se táhlo vyšetřování nehody, která se stala v červenci v pražském Šáreckém údolí. Zkoumání důkazů, hledání svědků, výslechy. Nyní je konečně jasno. Policie uzavřela vyšetřování a zpěvačce sdělila výsledek. Dara Rolins je stíhána za usmrcení z nedbalosti!

"Já nechci předjímat, ale věřím, že vše dopadne dobře pro mou klientku,“ řekl zpěvaččin právní zástupce Robert Vladyka s tím, že termín soudu není ještě stanoven.

Dara Rolins strávila na policejní služebně, kam v pátek před desátou hodinou dopolední dorazila se svým právníkém, dvě vyčerpávající hodiny. Poté ji její manažerka Eva Skallová odvezla domů, aby si odpočinula.

„Jsem otřesená, ale nic nemůže být už horší než ten osudný den,“ řekla v pátek Blesku Dara chvíli potom, co opustila policii.

Zpěvačka podle policie se svým vozem Mercedes Benz přijížděla krátce po dvanácté hodině ulicí V Šáreckém údolí od ulice Horoměřická. V pravotočivé zatáčce se střetla z nezjištěných příčin s řidičem na skútru. Ten pak po třech hodinách v nemocnici svým zraněním podlehl.

Fotogalerie
8 fotografií