Anička Mazouchová dojala porotu i diváky svým pěveckým vystoupením a ti ji poslali do dalšího kola. Mladá dívka je však zaujala i exotickým původem. "Můj otec je černoch," přiznala upřímně. Talentovaná Mulatka se ale před kamerami nezmínila o tom, že otce ještě nikdy v životě neviděla.

Otec neměl odvahu setkat se s dcerou

"Aniččin otec pochází z Mali. Nežijeme spolu, jsem svobodná," netajila její matka Olga. Anička Mazouchová sice ví, kdo je její otec, i jak vypadá, k setkání však dodnes nedošlo. "Anička se s ním ještě neviděla, on totiž neměl odvahu se s ní setkat," přiznala sympatická paní Mazouchová. "Prostě na to nemá kuráž. Je to chlap a ještě k tomu černoch," pokusila se o vtip Aniččina máma a jedním dechem dodala: "Ale nejsem rasistka, to je určitě každému jasné."

Paní Mazouchová je s dceřiným otcem stále v kontaktu a zarážející je to, že Aniččin otec nežije daleko, ale v téže zemi jako jeho dcera, v Čechách. Dálka tedy není to, co mu brání vidět svou dceru. "Ano, žije zde v Čechách, není v Mali. Ale ani já už s ním nejsem v kontaktu. Vlastně už ani nevím, jestli bych chtěla, aby měla Anička otce," zamyslela se paní Olga.

Stále slibuje a nic

"Starám se o ni sama. Zvládám to v pohodě a nepotřebuji žádné litování. Ona si s ním občas zavolá, jsou v kontaktu přes telefon nebo přes mail. Problém je to, že se ještě osobně neviděli," netajila paní Olga, která nechápe podivné rozhodnutí Aniččiného otce. "Proč na to nemá odvahu, nevím, sám mi to nevysvětlil. Ale tak jednou se určitě dočkáme," říká.
I když již téměř rezignovala, jedna věc ji přece jen pořádně zlobí. "Nejhorší na tom je, že on jí to stále slibuje a nic. Naposledy jí to slíbil minulý týden, tak jsem zvědavá, jestli to splní," přiznala máma talentované zpěvačky z Talentmanie.

Paní Olga nechce, aby se její dcera živila zpěvem a tvrdí, že je na to ještě moc malá. "Nechci ji hodit té bandě vlků. Raději ať s jistotou vystuduje, teď chodí na gymnázium. No a když mi donese přihlášku na konzervatoř, nepodepíšu ji," uzavřela s vážností v hlase paní Mazouchová.

Fotogalerie
2 fotografie