Ke grilování nepotřebujete velkou zahradu. Grilovat se dá opravdu všude! I na malém balkónku či terase. Campingaz má výborné grily, které můžete přenést či převézt pohodlně kamkoliv, a k tomu se úžasně čistí. Nezaberou moc místa, jsou malí a šikovní.

Velký duší

Gril 1 Series Compact CX CV, je sice malý, ale co se týká grilovacích vlastností, lze ho bezpochyby srovnat s velkými grily. Je vyroben z kvalitních materiálů a má dokonce zabudovaný teploměr pro lepší regulaci teploty. Snadno dosáhnete požadované teploty. Litinový rošt do sebe naakumuluje teplo a i díky tomu je šetrný ke spotřebě plynu. S těmito parametry a s aktivním použitím víka ugrilujete naprosto cokoliv a kdekoliv. Jednoduše se přenáší a můžete ho uložit i do police ve skříni.

Video
Video se připravuje ...

 Campingaz

Gril a vařič v jednom

Party gril 200 je vařič a gril v jednom výrobku. Uvaříte si na něm kávu i hrnec polévky položíte rošt a ihned ugrilujete vše co vás napadne. Je to malý velký společník do nepohody. Lehký a skladný. Vezměte ho s sebou na party, letní festivaly, kempování nebo si udělejte jen tak pohodu doma na balkónku.

Nohy grilu jdou jednoduše odmontovat a uložit do těla grilu. Vše se tak úsporně složí do jednoho kompaktního kusu! Před použitím doporučujeme nalít trochu vody do vany grilu, ta vám zachytí veškeré nečistoty, které stečou z vaší právě ugrilované večeře. Tuto vodu pak pohodlně vylijete a gril jednoduchým způsobem očistíte.

S těmito experty není nic problém. Během chvilky je postavíte, sbalíte a snadno přenesete. Přitom na nich velmi snadno vykouzlíte spoustu dobrot. Oba tyto grily jsou na plynové kartuše Campingaz, které můžete pohodlně odpojit a zase zapojit, třeba i na výrobky mezi sebou. Navíc jsou kartuše Campingaz dostupné po celém světě.

2 Serie compact LX pro větší terasy či balkony

Tento gril se dá pohodlně složit jako žehlící prkno a pomocí dvou koleček převézt jako kufřík na dovolenou. Je skladný, složený ho můžete uložit na stojato třeba za skříň nebo ho přikrýt obalem venku pod pergolou. Vejde se i do kufru auta a nemusíte skládat složitě sedačky nebo si půjčovat auto od souseda. Má litinovou grilovací plochu a dostane vás jednoduchou manipulací a velkým výkonem. Grilování je naprosto srovnatelné s velkými grily a má i dva odkládací stolečky.

Video
Video se připravuje ...

 Campingaz

Na závěr

Důležité je vybrat si správný gril, dobře se o něho starat a užívat si nekonečné možnosti, které moderní zahradní pomocníci nabízejí. Grilování je radost, inspirujte se!