Linda se Suzanne se objevily na charitativní módní přehlídce v New Yorku a neváhaly vyjít na molo s modelkami o 40 let mladšími. Suzanne dokonce oblékla baby doll šaty v délce nad kolena a s přehledem ukázala své stále ještě perfektní nožky.

To Linda oblékla dlouhé šaty odhalující ramena a neuvěřitelně hladký dekolt z kolekce návrhářky Pamelly Roland a vypadala skvěle. Sedmdesátku byste jí rozhodně nehádali! Spolu s nimi se na přehlídce představila asi dvacítka hereček, modelek a zpěvaček. Mezi nimi například Natasha Bedingfield, striptérka Dita von Teese či modelka a partnerka herce Matthew McConaugheyho Camila Alves. Šaty z přehlídky putovaly do aukce, jejíž výtěžek šel na léčbu onemocnění srdce.

Obě dámy se proslavily v amerických seriálech. Navíc hrály se stejným hercem, Patrickem Duffym. Ten hrál v Dallasu Bobbyho Ewinga, bratra J. R., a v rodinném sitcomu Franka Lamberta, manžela Carol.

Linda se nyní do Dallasu vrací. Kývla na nabídku pokračování. Objeví se po boku Larryho Hagmana (79), který se proslavil jako padouch J. R. Ewing. V obnoveném Dallasu bude hrát také Duffy.

Fotogalerie
9 fotografií