Hollywoodská sexbomba Jessica Alba je hodně obsazovanou herečkou, několikrát byla nominovaná na několik prestižních cen za různé filmové role. Ještě většího úspěchu by ale jistě dosáhla, kdyby zahodila stud i oblečení. Toho se ale prý její fanoušci nikdy nedočkají.

"Jsem stydlivá. Nejsem ráda středem pozornosti," zarytě tvrdí kráska, ale dodává: "Když ale hraji v komedii, ztrácím zábrany a je mi všechno jedno."

Například ve filmu Machete ji po domluvě s režisérem snímku Robertem Rodriguezem museli kvůli scéně ve sprše svléknout počítačoví experti, protože se odmítla odhalit doopravdy. Jessica je katolička, takže se nechce ukázat v celé své kráse i kvůli víře. Fanoušci se tedy bohužel odhalení jejích vnadů asi nikdy nedočkají.

Bála se kritiky

Herečka, která je idolem spousty mužů, zároveň v jednom rozhovoru přiznala, že už se nebojí kritiky jako dřív: "Bála jsem se kritiky už jako malá holka. Kdykoli mě někdo zkritizoval, vzala jsem si to hodně osobně. Teď s tím ale nemám problém. Je to jen šance udělat věci jinak."

Fotogalerie
3 fotografie