Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka dvou dětí se zabila na čtyřkolce: Lenka (†39) zemřela před zraky syna!

Autor: lm - 
5. července 2018
18:00

Devětatřicetiletá maminka dvou dětí doplatila na svého koníčka. Lenka se o víkendu vydala jezdit na čtyřkolkách, na svahu se s ní ale stroj převrátil a žena pod ním zůstala zaklíněná. Zraněním bohužel před zraky svého syna podlehla.

K obrovské tragédii došlo v obci Belá–Dulice nedaleko slovenského Martina. Podle slovenského deníku Plus JEDEN DEŇ se Lenka osudného dne vydala na čtyřkolky se svým osmnáctiletým synem Adrianem. Ten při nehodě rovněž utrpěl zranění. "Další muž utrpěl vícenásobné zlomeniny a byl převezen do martinské nemocnice," potvrdila mluvčí záchranářů Alena Krčová.

Podle známých byla žena vždy usměvavá a veselá, ježdění na čtyřkolce jí ale vymlouvali. "Říkali jsme jí, aby zbytečně neriskovala, protože nahoře svahem jela jako na závodech. I se svým starším osmnáctiletým synem si ráda zajezdila. Bylo jen otázkou času, kdy se stane nějaké neštěstí. Nyní zanechala po sobě dva syny a zoufalého manžela," prozradil slovenskému deníku soused, jehož tragédie prý nepřekvapila.

Lenka měla staršího Adriana z prvního manželství, se současným partnerem Jánem vychovávali ještě pětiletého synka. "Velmi se milovali, byla to opravdu velká láska, nyní je Janko z toho úplně mimo. Ani se nedivím, lpěli na sobě, mezi nimi nebyla žádná hádka. Vzali se před třemi lety," prozradila kamarádka zesnulé ženy. "Byla veselé a pracovité děvče, je nám jí velice líto, a to neříkám jen jako její kolegyně. Byla pro nás i kamarádkou," doplnila kolegyně z místních potravin, kde Lenka pracovala.

vaber ( 6. července 2018 13:53 )

 kdy bude jasný zákon a jasno všem ,že motorová vozidla mohou jezdit jen po veřejných komunikacích , polní a lesní cesty nejsou veřejná komunikace a mohou na ně jen vlastníci anebo se souhlasem vlastníka ,třeba i státu . je to osobní tragedie ,ale jinak říkám, jen víc takových případů ať se ti šílenci vybijou

kukuku ( 6. července 2018 09:30 )

Máš hloupý sousedka.

santikxauz ( 6. července 2018 05:34 )

Kdyby si koupila kuchařku a učila se vařit,mohla žít,vaření je lepší koníček.

santusof ( 6. července 2018 03:48 )

vyhrál Darwin, evidentně nízký pud sebezáchovy a asi nedřela bídu s nouzí, jinak by drandila max. na kole

jansochor ( 5. července 2018 22:44 )

Motorkáři a čtyřkolkáři, to je snad nějaká diagnoza anebo co já vím?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání