Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Záhadná smrt krásné Lenky (†24): Zabila ji rána od přítele?

Autor: shp - 
1. července 2018
05:00

Neuvěřitelné neštěstí. Minulou sobotu jela Lenka Ch. (†24) ze Zvolena se svým přítelem Jarem S. na chatu. Velká láska však skončila obrovskou tragédií, když krásná blondýnka, která se podle všeho snažila roztrhnout bitku mezi partnerem a jeho kamarádem, utrpěla těžké poranění hlavy, kterému podlehla v nemocnici.

Ještě strašnější na smrti sympatické blondýnky je, že policie obvinila z její smrti podle informací webu pluska.sk právě jejího přítele Jara. Neštěstí se mělo stát v noci, když na chatě byli kromě zamilovaného páru ještě další přátelé.

Zničehonic se měla strhnout bitka mezi Jarem a jeho kamarádem. Lenka se na násilí nejspíš nemohla dívat a snažila se mladíky od sebe odtrhnout. Zapletla se do rvačky a to se jí bohužel stalo osudným. Utržila fatální ránu na hlavě.

Koluje i verze, že měl Jaro udeřit pěstí Lenku do hlavy, která pak následně upadla do bezvědomí. Podle jiné verze Lenku mladíci během bitky udeřili a ona po nešťastném pádu ztratila vědomí poté, co se udeřila do hlavy. Vše jsou však jen teorie.

Vzhledem k citlivosti případu a na přání rodiny nebudeme poskytovat žádné bližší informace,“ řekla krajská policejní mluvčí Mária Faltániová. Lenka byla pohřbena v pátek. Policie případ nadále vyšetřuje. Hlavním podezřelým je právě Jaro.

malavelka ( 1. července 2018 11:56 )

Asi neakceptovaůli, že mezi ně vstoupila a srazili ji tak, že se o něco udeřila do hlavy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání