Festival se koná 16. června v sobotu v prostorách volnočasového centra Plechárna na sídlišti Černý Most. Zahájí se ve 14 hodin. Návštěvníci se do něj nejlépe dostanou svižnou chůzí ze stanice metra Černý Most zhruba za 20 minut, popřípadě autobusem do zastávky Bryksova, která stojí přímo před Plechárnou.

Malí i dospělí si užijí pohodové odpoledne

Zájemci se mohou těšit na mnoho workshopů a doprovodných akcí, při nichž se představí nejrůznější sportovní i kreativní, venkovní i vnitřní volnočasové aktivity.

Pro nejmenší děti bude přichystaná zóna plná hraček nebo výtvarná dílna. Zabavit se budou moci i divadelním představením. Pro starší děti bude přichystán fotbálkový turnaj nebo také závody skateboardistů Strawberry Skate Contest. Na místě bude přistaven i skákací hrad.„Program této akce jsme připravovali s ohledem právě na věkovou různost dětí, kterých se problematika rizikového chování týká. Na své si tak přijdou jak ti nejmenší, tak i ti starší,“ říká produkční festivalu Vendula Fendrychová.

Mimo dalších poutavých atrakcí, jako je např. graffiti exhibice, netradiční face painting nebo názorné předvedení netradičních sportů, se zájemci mohou těšit i na hudební program. Vystoupí například kapely Lajna, Cello boys nebo Lake Malawi. Bližší informace naleznete na internetových stránkách organizátora.

 

Fotogalerie
16 fotografií