Já se už můžu napít. Nemám to zakázané. Nejsem nemocná,“ řekla překvapivě Aha! Potom si dala s chutí mojito s bílým rumem a pronesla:  „V tomhle vedru je to nádherně osvěžující.“

Na detoxu před rokem strávila dva týdny. Tehdy jí lékaři alkohol striktně zakázali a stejně tak nebezpečnou kombinaci prášků na bolest, antidepresiv a prášků na spaní. Hanka tedy poslušně popíjela nealko pivo a brzdila v pilulkách.

Teď už vím, že je nesmím míchat. Naučila jsem se v tom chodit. A taky vím, že na ně nesmím pít, když si je vezmu,“ říká Krampolová. „Z toho vyplývá, že když je v sobě nemám, můžu se klidně napít. Jsem normální zdravej člověk,“ uzavírá celou věc Krampolova žena, která si prý v pohodě dojde koupit i flašku vína. „Už to není dávno tak, že musím vypít všechno, co je doma. Dám si skleničku, jenom když mám chuť. Víno u nás vydrží klidně týden, když ho tedy nevypije Jirka,“ dodala lakonicky.

Přemíry alkoholu se prý už bojí jako čert kříže. Ten detox byla tak strašná zkušenost, že to už nechci v životě zažít, prohlašuje Krampolová, která by si ještě přála, aby přestala kouřit. 

VIDEO: Z Krampolové je troska: Nepovedené plastiky, zlámané ruce a roky léčby!

Video
Video se připravuje ...

Z Krampolové je troska: Nepovedené plastiky, zlámané ruce a roky léčby! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Video
Video se připravuje ...

Léčená alkoholička Hana Krampolová: Vratkým krokem tajně pro chlast! Blesk

Fotogalerie
30 fotografií