Zřejmě to ve středu večer nebyla náhoda, že se Ondřej Koptík objevil na premiéře divadelní hry Hany Gregorové v Mladé Boleslavi a posléze společně odjeli do jejího pražského bytu.

"Nebyl pozvanej, ale tušila jsem, že se tady možná objeví. Viděli jste ten puget. Je mi to... prostě myslím, že odpouštět je lidský. A když nejde o život, jak říkal Radek, jde o ... tak to víme. Takže v podstatě to bylo milý. Neviděla jsem ho od září. Občas jsme si zavolali a já jsem říkala, že jestli vůbec někdy, tak že moje podmínka je prostě léčba. A že na tom trvám, že tenkrát to prostě pokazil, ale nebyla to jeho chyba. Vezla jsem ho tam já a on tam řekl,  že nejde, a jeho maminka řekla, že nemusí, že ona se o něj postará, ale musel. To bylo jasný. V tomhle jsem prostě radikální, řeším věci a nejsem ochotná tohle tolerovat. Tohle konkrétně ne," řekla TopStaru Gregorová.

Ondřej Koptík podstoupil šestitýdenní léčbu na psychiatrické léčebně kvůli závislosti na drogách. Udělal to prý jen kvůli své lásce Haně, kterou nepřestal milovat.

"Vím, že to má pod kontrolou, protože chodí pravidelně každý měsíc na kontroly, k doktorce, která je moje kamarádka. Nevím, že by láska? Nevím no, ale je to určitě takový, je to příjemný. Je to fajn a já si myslím, že samozřejmě vztah je o toleranci a já jsem byla tolerantní, ale pak po určitou hranici já nejsem. A on to moc dobře ví, že kdyby cokoliv se stalo, tak já jsem nekompromisní. Když jsem vydržela se, já nevím, pět měsíců neozvat na nic, na prosebný smsky, na telefony, na nic, tak já vydržím hodně," tvrdí herečka.

Zatím se Ondřej k Haně stěhovat nebude. Momentálně bydlí u kamaráda, a co bude dál, se uvidí. Ale už včera strávil u Gregorové celou noc a její byt opouštěl dnes dopoledne.

VIDEO: Gregorová má svého zajíčka opět nablízku: Strávil celou noc v jejím domě

4964049:gallery:true:true

Fotogalerie
21 fotografií