Jejich láska se rozhořela nebývale rychle. A raketovou rychlostí také zhasla. Mnozí jejich spojení považovali za marketingový tah, jak na sebe upoutat pozornost, ale časem se ukázalo, že dvojice se do sebe skutečně zamilovala. Hodně rychle se stali nejenom nejsledovanějším, ale i nejstabilnějším párem šoubyznysu.

Ale v posledních měsících jejich společné fotky vystřídaly osamocené. Nejčastěji Dara s dcerou Lolou a Rytmus s boxerskými rukavicemi v ringu. „Patrik boxu úplně propadl, boxuje všude,“ netajila se zpěvačka, která zase propadla józe a své práci. Včera dvojice oznámila rozchod. „Neuvidíte nás plakat ani na sebe házet špínu. Žádná není, rozcházíme se v míru,“ píší ve svém prohlášení.

Že něco není v pořádku, naznačuje i Rolins poslední videoklip Miesta, kde se Dara „miluje“ s potetovaným fešákem, registrovaným fotbalistou Davidem Mezsarosem (29). Ten se až nápadně podobá Rytmusovi. Urostlý, tělo samou kérku, oholenou hlavu… „S jiným chlapem a takové scény? Divím se, že tohle Patrik dovolil,“ komentovali videoklip fanoušci.

Podle serveru Pluska.sk však jejich videoklipové dovádění přerostlo i do reálného života. Už při natáčení klipu to mezi nimi dost jiskřilo a společně si vyrazili i na mejdan. Fotku Dara umístila na sociální síť.

Fotogalerie: Rozchod hvězd: Tak šel čas s Darou Rolins…
28 fotografií

VIDEO: Dara Rolins: Svatba s Rytmusem nebude! Co se stalo?

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Svatba s Rytmusem nebude! Co se stalo? Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
38 fotografií