Tradiční pohled na lidmi přeplněný Manhattan

Pro mnohé je jedním z největších symbolů New Yorku Manhattan. Právě on tvoří jeden z nejznámějších 5 obvodů. Typický je zejména charakteristickým architektonickým pojetím, které koresponduje s krásou New Yorku. Zdejší konstruktéři vsadili na objekty, jež svou krásnou a ostatně i výškou mají sahat až do nebes. Je v podstatě úplně jedno, jestli se na budovy podíváte ve dne či v noci. Nejčastěji fototapety na stěnu New York zobrazují Empire State Building. Její kouzlo přinese zcela jiný rozměr do jakéhokoli interiéru. Stejně tak ale vypadá moc hezky i třeba Chrysler Building, případně One World Trade Center. Jeho moderní zpracování a nadčasovost vás zcela jistě chytí a nepustí. Mezi nesmírně oblíbené motivy související s New Yorkem patří také most v Manhattanu. Právě on a další objekty v pozadí dokážou navodit tu správnou atmosféru třeba i v obývacím pokoji.      

Socha Svobody jako symbol amerického snu

Kdo by nechtěl zažít úspěch a nekonečnou slávu ve stínu spousty peněz? Asi každý. Mnohým z nás takovéto pocity navozuje pohled na Statue of Liberty. Socha Svobody je kolosální a moc hezky ji zobrazuje třeba fototapeta 3D New York. Poděkování Francii při bojích za samostatnost a hlavně s Anglií nemohlo mít ani větší podobu. Dnes se lze dostat až do oblasti samotné čelenky kolosu. Lístek si ale musíte objednat hodně předem, protože o takovýto výlet je neskutečný zájem. Pokud si koupíte konkrétné fototapetu, nebudete se muset nikde mačkat ani utrácet peníze navíc, prostě a jednoduše se na vlastní Sochu Svobody podíváte přímo u vás doma. 

Autor: Myloview.cz

Tradiční spletité metro i taxíky

Hodně spletité a takřka nekonečné je metro v New Yorku. Vyznat se v něm není pro našince vůbec jednoduché. Vždyť jen samotných zastávek je tady neskutečné množství, a to nemluvě o počtu přestupních stanic. Cestování jeho prostřednictvím je ale velmi zajímavé. O zobrazení metra platí to samé. Nezapomínejte ani na tradiční taxíky, které se po New Yorku prohánějí. Fototapeta New York taxi vám je dokáže velmi jednoduše a přitom zajímavě zobrazit na různých místech. Obrázek s dominantou těchto aut vypadá moc hezky, a to ve spoustě podob. Velmi oblíbené jsou třeba fototapety New York sepia, které zobrazují nejen tato auta. 

Autor: Myloview.cz

Spousta variací barevných i černobílých motivů

New York sice na první pohled hraje doslova milionem barev, nicméně někdy se mnohem více hodí jejich menší množství. V jednoduchosti bývá největší síla. Výborné jsou fototapety na zeď New York v černobílé podobě. Jinak se vyplatí i fototapeta New York city vyvedená třeba do sépie anebo jiného barevného odstínu s jednou jedinou dominantní barvou. V každém případě se může jednat o opravdu pestré variace. A zobrazení. Mimo jmenovaných památek se lze soustředit klidně i na industriální pojetí tohoto města. Vždyť i domy dělníků v sobě mohou mít velmi silný nádech tradičního pohledu na New York. A co teprve fototapeta New York Brooklyn Bridge? Vždyť pohled na tento mystický most snad ještě nebyl překonán žádným jiným snímkem velkoměsta. Volba konkrétního motivu je pouze na vás a také na charakteru vašeho interiéru.