Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pitbul pokousal v Opavě seniorku (77): Kvůli synově psovi přišla o ruku

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: dce - 
23. února 2018
20:18

K tragické události došlo v rodinném domě v Opavě. Pitbul devětačtyřicetiletého muže napadl jeho sedmasedmdesátiletou matku, když s ní byl o samotě. Proč přesně k útoku došlo, není jisté. Žena podle informací záchranky přišla o ruku a je ve vážném stavu.

Seniorka byla v domě u svého syna. Pitbul ji napadl v mužově nepřítomnosti. „Podle prvotních zjištění muž odešel mimo dům, a když se vrátil, jeho matka ležela na zemi se zraněnou rukou,“ řekl iDnes.cz policejní mluvčí René Černohorský.

Žena byla po příjezdu záchranářů při vědomí, začal se u ní ale rozvíjet šokový stav. „Postižené, která se nacházela v život ohrožujícím stavu, bylo nutno ošetřit zraněnou končetinu, zajistit žilní vstup a uvést ji do umělého spánku,“ popsal zásah mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl.

Ženu transportoval do nemocnice v Ostravě vrtulník, zde musela bohužel podstoupit amputaci paže. „Bohužel pacientka utrpěla ztrátové poranění horní končetiny a její stav zůstává velmi vážný,“ uvedl mluvčí fakultní nemocnice Tomáš Oborný.

bibs_7 ( 25. února 2018 12:28 )

Slova jak z mramoru.

bibs_7 ( 25. února 2018 12:25 )

Zere maximálne tak tvoje degenerovaná zfetovaná matka, ty incestní tupá biomaso.

pepen ( 24. února 2018 00:44 )

Může si každý říkat co chce....mám rád zvířata.Ale tohle je odporný zvíře-nepatří do společnosti lidí!!!!!Ten musí chodit na veřejnosti jen s košem na tlamě!!!Tihle psy už zabily stovky lidí a dětí a nikdo s tím nic nedělá!!!!!

vosavopruz ( 23. února 2018 22:14 )

pokud té paní ukous ruku,tak psa zlikvidovat

sharp ( 23. února 2018 21:53 )

Když na to pán nemá, nemá si psa pořizovat. Na psa musí mít čas a správně ho cvičit, obzvláště taková plemena jako je pitbul. Pokud to paní přežije, měl by jí syn zajistit ošetřovatelku, která se o ni bude starat celý den. Nejvíc mě štve, že bojová plemena si pořizují lidé, kteří nemají v úmyslu se o ně starat (především cvičit), ale mají je ke zvýšení respektu okolí vůči sobě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání