Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pytel na hlavě oběti, hra na partnery i naprostá izolace! Pět záhad kolem vyvražděné rodiny ze Zlína

  • Autor: ljš - 
    12. 2. 2018
    05:00

    Policie mlčí a otazníky zůstávají! Obyvatelé Zlína stále čekají na rozuzlení tajemného případu smrti tří lidí v třípatrové vile na okraji města. Proč se sourozenci vydávali za partnery a z jakého důvodu museli zemřít? 

  • 1.Hra na partnery

    Sousedé rodiny byli od počátku přesvědčení, že v domě žijí manželé s matkou jednoho z nich. Že šlo o sourozence, se dozvěděli až od policie. "Fakt jsme si mysleli, že to jsou partneři, protože ona i sama říkala, že jako můj partner," řekl televizi Nova jeden ze sousedů. Totéž uvedla i další žena. "Vykládala mi o tom pánovi, že to je její přítel, ne brácha…," divila se.

    Proč se čtyřiatřicetiletá žena snažila ze svého bratra udělat partnera, není zatím jasné. Chovala se prý samotářsky. "Chodila tady do parku a pořád se houpala na houpačce," řekl soused. Jinak se prý s matkou držela v domě. 

    V přízemí tohoto domu se odehrála rodinná tragédie. Auto jedné z obětí stojí údajně od podzimu na tom samém místě V přízemí tohoto domu se odehrála rodinná tragédie. Auto jedné z obětí stojí údajně od podzimu na tom samém místě | Slávka Červená

  • 2.Kde vzali na nájem?

    Záhadou také zůstává, kde sourozenci s matkou brali peníze na poměrně drahý nájem, který za vilu platili. Podle televize Nova šlo pravděpodobně o více než 20 tisíc korun. Ani jedna z žen přitom práci neměla. Muž však údajně pracoval z domu a jeho zaměstnání podle sousedů souviselo s počítači.

    Pro místní je záhadou, jak si rodina mohla dovolit pronajímat zrekonstruovanou třípatrovou vilu. Pro místní je záhadou, jak si rodina mohla dovolit pronajímat zrekonstruovanou třípatrovou vilu. | Reprofoto TV Nova

  • 3.Proč je nikdo nesháněl?

    Že se v domě dlouho nesvítí a rodina nevychází ven, si všimlo hned několik sousedů. Všichni však byli přesvědčení, že se trojice zřejmě odstěhovala. Zvláštní však je, že se po sourozencích a jejich matce nesháněl nikdo z příbuzných ani přes vánoční svátky. Podle policie totiž těla v domě ležela několik týdnů až měsíců...

    Okolí je stále zapáskováno. Okolí je stále zapáskováno. | Slávka Červená

  • 4.Krvavé stopy a igelit na hlavě

    V rovině spekulací se zatím pohybují okolnosti nálezu těl. Podle kriminalistů na ně upozornil otec sourozenců, který s rodinou nežil. Údajně mrtvoly uviděl přes okno a zavolal policii. Jedna ze sousedek uvedla, že slyšela vyšetřovatele, jak si vykládají o tom, že na místě činu byla všude krev. Zemřelý muž měl mít navíc na hlavě igelitový pytel.

    Policisté i nadále dům střeží. Policisté i nadále dům střeží. | Slávka Červená

  • 5.Motiv

    Největší záhadou je však možný motiv brutálního činu. Policie zatím uvedla pouze, že případ vyšetřuje jako vraždu, sousedé se tak bojí, že se v oblasti stále může pohybovat vrah. Všichni mají v paměti nedávný případ z chatové oblasti v Ústí nad Labem, kde lupiči zřejmě kvůli údajným osmi milionům korun zavraždili rodiče za přítomnosti jejich tří dětí.

    Policie ale zatím nevyloučila ani variantu dvojnásobné vraždy a sebevraždy, kdy by zabíjel jeden z trojice a pak si sám vzal život. Sousedé ale spekulují i tom, že rodina mohla být součástí sekty a život si mohli vzít dobrovolně všichni tři naráz. Řada místních ale stále věří, že za smrtí matky a jejích dvou dětí může být otrava zplodinami z nefunkčních kamen.

    Na místě jsou i kriminalisté. Na místě jsou i kriminalisté. | Slávka Červená

prycsnima ( 12. února 2018 20:40 )

Jaká karma my máme teplou vodu z vodovodu

yokky ( 12. února 2018 14:14 )

kdyz to ctu,to je hruza,v cesku je vic vrahu nez slusnych lidi,a to vas jen 10 milionu

dandova ( 12. února 2018 11:46 )

pepsi

elopapx ( 12. února 2018 10:00 )

Ježi.... to je zase závisti. Plebejs český... Mohli dědit, mohli vyhrát, mohli mít někde něco výnosného k pronájmu(činžák,pozemky, nebytové prostory...cokoli). Ono ...Kdyby se každej staralo sebe..bylo by o každého postaráno.

naidka ( 12. února 2018 09:47 )

Plesku, vašich pět záhad je pět záhadných výpovědí sousedů, které si mezi sebou odporují, nic nového.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání