Stylově i při běhání

I vy jste se zařadili mezi fanoušky běhu? Pokud váš každodenní ranní rituál či večerní rituál zahrnuje právě tento sport, vhodné hodinky se stanou vaším pomocníkem k nezaplacení. Chcete být vždy přesně informovaní o tom, kolik jste už uběhli a jaký je tep vašeho srdce? Hodinky Suunto vám tento komfort poskytnou okamžitě. Digitální displej je nabitý užitečnými informacemi a samotné hodinky zase nabíjitelnou baterií. Suunto si získali oblibu pro svůj stylový minimalistický vzhled v kombinaci s pokročilými funkcemi jako bluetooth, wi-fi, digitální kompas, stopky či výškoměr. Samozřejmostí je praktický hrudní pás.

Autor: Megastore s.r.o.

Luxusně kamkoliv

Hledáte kousek, který by ve vaší sbírce doslova zazářil? Aspoň do jedněch luxusních reprezentativních hodinek se vám rozhodně vyplatí investovat. A se značkou Michael Kors ta investice vůbec nemusí být vysoká. Oblíbený a uznávaný návrhář shodného jména má kromě kabelek v nabídce i široký výběr luxusních hodinek.

Hodinky Michael Kors vás očarují vytříbeným smyslem pro jednoduchost, přičemž právě ona dává vyznít jednotlivým elementům hodinek. Nápadité a přitom stále decentní ciferníky jsou ukryté v tělech ze špičkových materiálů a dají stylovou tečku za vašim outfitem. Už jen nasadit na ruku.

Autor: Megastore s.r.o.

Na důležitou schůzku i do práce

Když si váš dresscode vyžádá určitou dávku formálnosti, ještě to stále nemusí znamenat nudu pro vaše hodinky. S boomem, jaký značka zaznamenala, se zdá, že Daniel Wellington vyhovuje mnoha směrům a požadavkům. Trendy městské hodinky se stali společníkem mnoha žen a mužů s dobrým vkusem. Vděčí za to svému nadčasovému designu a kvalitnímu materiálu. Zatímco v černé či černobílé kombinaci působí víc formálně, v hnědé s růžovým zlatem zase přinášejí nádech vintage a classy stylu. Najděte si ty své.