Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Brutální vražda v Liberci: Lupiči ubodali prodavačku, jsou na útěku!

Autor: ljš, ČTK - 
5. ledna 2018
11:57

Za bílého dne přišli loupit do večerky v libereckých Vratislavicích, pobodali obsluhu a utekli! Prodavačka útok dvou lupičů nepřežila, další muž je vážně zraněný.

K vraždě došlo v pátek okolo půl desáté dopoledne. Zatím dva neznámí lupiči přepadli večerku, kde pobodali prodavačku a dalšího muže. Žena na místě zemřela, druhá oběť byla s vážnými zraněními převezena do nemocnice. 

Lupiči jsou na útěku. „Policie v současné době po pachatelích intenzivně pátrá v okolí, v terénu je i psovod. Jeden muž měl mít na sobě maskáčové kalhoty,“ řekla televizi Prima, která na případ upozornila jako první, mluvčí liberecké policie Vlasta Suchánková. Na sobě měl mít také tmavou mikinu s kapucí.

Prodavačku oživovali nejprve vratislavští policisté, kteří na místo dorazili jako první, pak úsilí převzali záchranáři. Lékař ale bohužel musel po 40 minutách konstatovat smrt. 

Policie ohledává místo činu a v ulicích jsou hlídky a další policejní složky. "Spolupracujeme i s městskou policií a vytěžujeme záznamy kamer," dodala Suchánková.

Podle serveru Novinky.cz kriminalisté na místě výslýchají všechny kolemjdoucí. Jeden z nich je upozornil na podezřelé vozidlo. "Agresivní jízdou ve směru z Vratislavic ohrožovali jiné řidiče. Zahlédl jsem je, ještě než se rozjeli, jeden seděl v autě a druhý se do něj chystal nastoupit. Byl mladý a měl na hlavě kapuci," řekl muž novinářům.

vihor ( 5. ledna 2018 19:39 )

No konečně se nám tady k tomu vyjádřil nějaký odborník. Vy musíte být jistě nejméně předseda senátu trestního soudu. Takhle totiž přesně oni asi uvažují, jinak si ty rozsudky českého trestního práva vysvětlit nedokážu.

ivoadller ( 5. ledna 2018 18:48 )

agfor ( 5. ledna 2018 16:44 )

Ti jsou už dávno v Reichu. Asi to byli Makrelou pozvaní doktoři.

pavel215_klafunda ( 5. ledna 2018 15:43 )

Pánbůh to má v pi/či, jako všechno a všechny na tomhle světě.

pavel215_klafunda ( 5. ledna 2018 15:38 )

Musíš psát luvagíni, krávo!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání