Pro sebevědomé gentlemany

S holicím strojkem Braun Series 9 budou uspokojeny i ty nejnáročnější představy každého muže. Mimořádně šetrný a účinný strojek Braun Series 9 překvapí nejen dokonalým designem, ale také svými výsledky. Díky nejmodernější technologii SyncroSonic™ zůstane pokožka hladká, jemná a bez zbytečného podráždění. S technologií Wet&Dry můžete navíc strojek použít kdekoliv – třeba i ve sprše. Pokud chcete zabalit pod stromeček něco opravdu výjimečného, tento strojek bude ideálním řešením.

Braun Series 9, cena: 11 999 korun
Autor: Procter and Gamble

Pro praktické muže

Strojek, který se dokonale přizpůsobí konturám obličeje, je voděodolný a práce s ním je jednoduchá? To je Braun Series 3 310s Wet&Dry. Tenhle parťák každého praktického muže disponuje snadným ovládáním, díky kterému bude oholení záležitostí několika minut. Tříprvková pohyblivá holicí hlava dokonale kopíruje záhyby tváře, a navíc minimalizuje podráždění.

Braun Series 3 310s Wet&Dry , cena: 2 699 korun
Autor: Procter and Gamble

Multifunkční strojek na cesty

Jeden strojek, který zvládne vše, co potřebujete, a to jednoduše, rychle a přesně? To je multifunkční sada péče o tělo Braun MGK3080. Sada obsahuje chytré nástavce, díky kterým můžete snadno provádět devět různých typů holení a stříhání. Snadno tak upravíte vousy, zastřihnete chloupky v uších i nose a k tomu i dodáte nový vzhled vašim vlasům. V jednom přístroji se tak skrývá nespočet funkcí, které ocení každý muž.  

Braun MGK 3080 , cena: 1 699 korun
Autor: Procter and Gamble