„Je mi líto, že Berenika takhle komentuje náš rozchod. Doneslo se mi, co všechno říká,“ sdělil Blesku Čechák, který má už za sebou nevydařené manželství s herečkou Tatianou Vilhelmovou (39).

A to, že se stále ještě jeho manželka na sociální síti chlubí snímky s cizím mužem v posteli, už raději komentovat nechtěl. „Neříkám na to nic,“ dodal filmový producent.

Před zhroucením lásku až do konce života si před oltářem slibovali teprve loni v květnu. Podle mladé herečky byl krach vztahu po roce a půl velmi bouřlivý. „Já v sobě měla takový vztek! Tak velký, že kdybych ho neměla, zhroutila bych se. Ten vztek mě držel nad vodou. Teď už je to v pohodě, ale hladké to u nás opravdu nebylo,“ prozradila vítězka čtvrté řady show Tvoje tvář má známý hlas.

Právě časová vytíženost pro ni byla tím nejlepším lékem na žal z nevydařeného manželství. Nečekaná rána „Když se dospělý rozvedený muž se dvěma dětmi rozhodne, že si mě vezme, a po roce a půl se rozhodne, že mě už nechce, tak je to takové... No, člověk to nečeká. Může se to samozřejmě stát, ale představa, že starší chlapi vědí, co chtějí, se mi tím trošku rozmetala,“ dodala Kohoutová v rozhovoru pro Magazín Dnes.

VIDEO: Berenika Kohoutová bude nová "šíleně smutná princezna"! Dělala s ní maturitu!

Video
Video se připravuje ...

Berenika Kohoutová bude nová "šíleně smutná princezna"! Dělala s ní maturitu! Vobdráčková

Fotogalerie
34 fotografií