Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Známý lékař Richard spáchal sebevraždu: Dohnaly ho k ní dluhy a rozvod s manželkou, tvrdí známý

Autor: shp - 
19. října 2017
13:48

Lidé ze slovenského Zvolene jsou v šoku. V úterý ráno našel kamarád mrtvého lékaře Richarda Kozára (†52) na jeho chatě. Doktor ležel na zemi s prostřelenou hlavou. Většina lidí se ptá, proč něco takového udělal. Jeho známý však motiv naznačil.

Podle známého lékaře, který nechce být jmenován, mohly za tragédii rodinné problémy, ale i potíže ve firmě, kde Richard působil. „Měl určité problémy v soukromí. Jen nedávno se s manželkou rozvedl. Ona je zubní lékařka, řekl lékařův známý pro Plus Jeden Deň.

„No můžou to být i problémy ve firmě. Jednou se mi svěřil, že má i dluhy, ale nespecifikoval kde, proč a v jaké výši. Nikdy na sobě nedal vědět, zda ho něco trápí a v životě by mě nenapadlo, že by se mohl odhodlat k takové sebevraždě. Muselo ho na duši něco velmi trápit,“ dodal.

„Podle ohledávajícího lékaře nebyly nalezené na těle nebohého stupy cizího zavinění. Stále čekáme na výsledky soudní pitvy. Zbraň měl v legálním držení, informovala banskobystrická policejní mluvčí Mária Faltániová. K tragické smrti exmanžela se žena, se kterou má dvě děti, nechce vyjadřovat.

Mlčí i sousedé v bytovce v centru Zvolena, kde měl lékař trvalý pobyt. Tuto adresu uváděl jako sídlo svých dvou firem. Třetí sídlila na Náměstí SNP. Richard figuroval ve vícero firmách, které se zaobírají poradenstvím v rámci bílkovinné a zdravé výživy.

Slovensko před nedávnem šokovala sebevražda Mariána, který před svědky skočil pod vlak:

doktormediciny ( 19. října 2017 19:01 )

Posuzujte to rozume....Kdo dnešska naleti na zdravou vyzivu... Je znama anekdota kdy manzel chytne zenu pri nevere a zarve...Stara, Ty se tady bavis a na rojhu zlevnili bucek

andorea ( 19. října 2017 17:20 )

Boha jeho, to je zase titulek. Opravdu myslíte, že kdejaký slovenský lékař je v ČR známý???

agfor ( 19. října 2017 15:46 )

Konečně jeden, co radši zabil sebe než stovky důchodců. Jen houšť a větší kapky. Kež by tak chtěli dělat i naši felčaři místo vydírání národa kvůli mizernému sto tisícovému platu.

villon ( 19. října 2017 15:34 )

Burešovská novela pravopysu. Zvikejme si.

bizon_pepa ( 19. října 2017 15:33 )

To je spis takova všeobecná poucka. Sice platí je ale vhodná spis pro lidi bez ambici.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání