O snídani se říká, že je to nejdůležitější jídlo dne. Ani na Jágrově stole proto nikdy nesmí chybět. „Většinou připravuji Jaromírovi snídani. Když má zápas, tak má jídlo na zimním stadionu, takže tak dvakrát třikrát v týdnu vlastně nevařím,“ svěřila se v rozhovoru pro TopStar Magazín Kopřivová s tím, že na zápasy vždy svého partnera ráda chodila povzbuzovat.

„Když je doma, tak kolem kuchyně skáču, a hlavně se u nás peče, protože Jaromír je schopný sníst bábovku za den,“ popsala Jardovu chuť k jídlu a doplnila, že se mu snažila vždy připravovat zdravá a výživná jídla. Také se pro něj snažila zařizovat vše, na co on kvůli náročnému programu neměl čas. „Ten den tak strašně utekl, že člověk ani nevěděl jak,“ líčí Veronika rutinu během předchozí hokejové sezony, kterou spolu s Jágrem trávila na Floridě.

Fotogalerie: Bydlení Jardy Jágra a Veroniky Kopřivové v…
19 fotografií

Tam ale hokejový bůh letos skončil, a tak dvojice na čas přesídlila zpět do Česka a útočiště našla v Kladně. „S vařením to mám teďka přes léto jednodušší, protože žijeme u Jaromírových rodičů, takže tam se skoro o všechno stará jeho maminka,“ zhodnotila modelka výhody bydlení u „Mama Jagr“, jak se paní Anně Jágrové už dlouhou dobu přezdívá.

Ta zřejmě znovu převzala otěže a péči o syna si vzala na starost ona. Kopřivová tak měla alespoň možnost odjet na dovolenou na Ibizu. Ačkoliv dříve ráda v létě jezdila s kamarádkami na výlety po tuzemsku, nyní radši prchá do ciziny, kde se necítí být sledována na každém kroku.

Na zájem veřejnosti si totiž dívka stále nemůže zvyknout. „Jsem překvapená, co všechno dokážou lidi rozebírat bez toho, aby toho druhého člověka znali,“ dodala pro TopStar Magazín blondýnka, která nedávno musela přetrpět i útočné vzkazy ze strany Jágrovy stalkerky, cyklistické olympioničky Martiny Růžičkové (37). 

VIDEO: Kopřivová prozradila: Jak se jí žije s mámou Jágra a jaká věc se nikdy nestane!

Video
Video se připravuje ...

Kopřivová prozradila: Jak se jí žije s mámou Jágra a jaká věc se nikdy nestane! Tereza Kühnelová, Lukáš Červený

Fotogalerie
68 fotografií