„Ahoj, lidičky, včera mi byl už jeden měsíc, strašně to tady u vás na tom světě utíká. Moje maminka s tatínkem mě bezmezně milují a jsou ze mě celí poprdění, co víc si můžu přát,“ napsala Mašlíková k fotografii na Facebooku. Proč zatím nechce synka ukázat v celé jeho kráse? „Řekli jsme si s manželem, že během šestinedělí si ho chceme užít jen pro sebe. Pak se s ním ale rádi pochlubíme,“ směje se Hanka.

Video
Video se připravuje ...

Hana Mašlíková měsíc po porodu syna Andrease: Nekojím! Kvůli prasklým silikonům! Petr Macek, Lukáš Červený

Ta se v nedávném rozhovoru pro Blesk svěřila i s tím, že syna nemůže kojit. Lékař jí to nedoporučil kvůli jejím prsním implantátům. „Silikony jsou totiž poškozené, naprasklé, a nikdo neví, jestli by něco nemohlo prosáknout a ohrozit dítě. Takže nekojím a je mi to líto...,“ dodává moderátorka Snídaně s Novou na mateřské a hořce zpytuje svědomí. Před deseti lety chtěla Mašlíková větší prsa... „Teď, kdybych to mohla vrátit, bych to neudělala.“

Ani porod v motolské nemocnici prý neproběhl podle jejích představ. „Měla jsem rodit přirozenou cestou, měla jsem i kontrakce, jenže pak se to zadrhlo. Rozhodlo se tedy o císaři. Dostala jsem tedy epidurál, ale ten nezabral, takže jsem musela do kompletní narkózy!“ Porod samotný si tak nepamatuje.

Video
Video se připravuje ...

Hanka Mašlíková poprvé o těžkém porodu: Nešlo to podle plánu! Komplikace! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
106 fotografií