Mladá herečka si v těchto dnech užívá na dovolené v Itálii. Se svým přítelem, hercem a moderátorem Johanem Mádrem (23) navštívili hned několik míst v Ligurii, mezi nimi i oblast Cinque Terre. „Naprosto krásný městečka a skvělý koupání v průzračný vodě! Stojí za to vidět! Za mě nej městečko Manarola!“ psala nadšená Kadeřávková.

Jelikož zdejší atmosféra působila velmi romanticky, nezapomněli Anna s Johanem vyfotit společný zamilovaný snímek. O tom, že pár se nebere zas tak vážně, svědčí Mádrův popisek u fotky: „Moje nejmilejší není vidět, protože ji zastínil stín mýho nosu? No, tak aspoň se nespálí.“

Následně dvojice zavítala i do Toskánska, kde nemohli vynechat historickou Pisu a zdejší šikmou věž. Únavu z cest pak smyli v bazénu, i když jim trochu vadilo, že v něm museli mít koupací čepice. „Do bazénu se tu MUSÍ nosit čepičky! Mně naštěstí ale sluší všechno,“ připsal představitel Richarda Webera v Ulici ke své fotce z Instagramu.

Jeho láska pak zase svým fanouškům předvedla menší promenádu v plavkách, při níž využila zkušeností z modelingu a vystavila na odiv svůj zadeček. Pak si ale sama ze sebe vystřelila, ukázala se v neslušivé červené čepičce, ještě se párkrát s úsměvem zavrtěla a pak všechnu ladnost vyhodila z okna a plácla sebou do bazénu tak, že vodou postříkala všechny okolo. „Realita,“ dodala k záběrům Anna.

VIDEO: Ukázka z nových dílů seriálu Ulice

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se na ukázku, co se stane tento týden v Ulici. Tv Nova

 

Fotogalerie
45 fotografií