Na agresivního muže upozornili strážníky cestující čekající na autobus, kterým se nelíbilo, že jim nadává a obtěžuje je. „Strážníci muže poznali už z dálky, když uviděli jeho kymácivou chůzi. Přímo pod přístřeškem na zastávce Haškova navíc popíjel pivo a rum,“ uvedl mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Když ho městští policisté upozornili, že pitím alkoholu porušuje vyhlášku, reagoval tím, že mu mají dát pokoj, neboť ovládá bojová umění. Po chvíli muž zatnul pěsti a pokusil se jednoho ze strážníků napadnout.

„Hlídka ale útočníka rychle dostala pod kontrolu donucovacími prostředky. Při následné zkoušce na požití alkoholu nadýchal muž přes dvě a půl promile a přivolaná lékařka doporučila převoz na záchytnou stanici,“ dodal Ghanem.

VIDEO: Před 14 dny vyhrožoval brněnským strážníkům jiný opilec tím, že ovládá bojová umění a vzápětí také zaútočil. Také on skončil rychle na zemi.

Video
Video se připravuje ...

Svou agresivitu nedokázal ovládnout opilec (39) v Brně na autobusovém nádraží, nejprve obtěžoval cestující a následně zaútočil i na strážníka. Ten si s ním ale rychle poradil. Městská policie Brno