Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragédie u Mlékojed: S dívkami byl na kolejích někdo třetí, popsal svědek

Autor: aba - 
18. dubna 2017
11:19

Vlakové neštěstí a tragickou smrt dvou mladých dívek u Mlékojed stále vyšetřuje policie. Vyšetřování prozatím neurčilo, zda se jednalo o nehodu nebo sebevraždu, k celému případu se ale objevují další svědci a někteří z nich dokonce tvrdí, že dívky nebyly v osudnou chvíli na kolejích samy.

Podle výpovědi svědka, který promluvil pro TV Nova, se dívky na kolejích zdržovaly už před tragédií. „Viděl jsem je tam už dřív. Jednou zasahovala i policie,“ řekl na kameru muž. Policie ale nepotvrdila žádný dubnový výjezd v této oblasti.

Teorii o tom, že koleje byly častým cílem dvou kamarádek, by mohla nahrávat i výpověď očitého svědka z místa nehody, který po tragédii uklidňoval strojvedoucího, který byl z vyhasnutí dvou mladých životů pod jeho strojem v šoku. O několik dní dříve prý viděl dvě dívky na stejném místě. „Viděl jsem dvě holky, jak chodí po kolejích, přišly mi jako zfetovaný,“ tvrdí s tím, že ale není schopen říct, jestli se jednalo o stejné kamarádky.

Podle něho ale nebyly Růženka a Verunka v osudnou dobu na kolejích samy. „Kluk s holkou se fotil na stupínku. Viděl jsem, že sem jde ještě holka, ale nevěděl jsem, jestli byla s nimi,“ řekl televizi k tomu, co viděl přímo na místě nehody.

Teorii o sebevraždě vyvrací i další svědek, chlapec, který si přál zůstat v anonymitě, ale s jednou z dívek si prý psal jen několik hodin před nehodou, aby se domluvili na společně strávených chvílích. „Psali jsme si, jak se má, a měli jsme jít ven. Pak už nenapsala a pak mi volal kamarád, že se to stalo,“ říká chlapec.

Co přesně se osudného 8. dubna na kolejích u Mlékojed stalo, musí tedy vyšetřit policie. Svědci nehody si ale vzájemně odporují a jeden z nich tvrdí, že viděl, jak se dívky vzaly za ruce a společně vyšly vstříc vlaku, což by nahrávalo teorii o hromadné sebevraždě.

Video  „Dneska to všechno skončí,“ vzkázala děvčata a vyšla vstříc vlaku.  - Karel Kopáč, Aktu.cz, Matěj Šrám, Dagmar Čechová
Video se připravuje ...

sadia ( 18. dubna 2017 20:13 )

Přesně tak.

wooligan ( 18. dubna 2017 15:52 )

to byl tzv pán karambol. je to virtuální bytost která má za úlohu "přilévat olej do ohně" ; mohl to byt taky pruvodce na druhý svět, ono někdy jsou ty andělé vidět. nedají se ale odfotiť, na fotce je pak prázdno, jakoby tam nikdo nestál...

bidlo ( 18. dubna 2017 15:33 )

Nechápu ty spekulace, jak se to stalo. Ten strojvedoucí se díval kam? On přece musel vidět celý průběh nehody a řeč snad neztratil. Chápu, že z toho zážitku má šok, ale paměť mu snad zůstala. Musel dívky sledovat několik vteřin, než do nich vlak narazil a musel vidět, jak se chovaly před nárazem. Jestli existuje neoddiskutovatelný svědek nehody, tak je to on.

jasnovidec01 ( 18. dubna 2017 13:33 )

Pisálci od Blesku!!! nemáte očem psát tak se furt hrabete v tý sebevraždě těch dvou blbek...no tak si to hodily ,no a co!!!!byla to jejich volba a vše ostatní jsou jen kecy a báchorky,holky jsou po smrti a konečná,jak je asi rodinám když každej den si tady pisálci vymejšlejí nové kecy a spekulace ????jdete do H a j z lu .

jessie ( 18. dubna 2017 13:02 )

taky mě to napadlo

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání