Kdekdo by si mohl říct, že má Helena své tři děti Dariena, Daveeda a Deiu s bohatým mužem, a tak nemusí nic řešit. Jelikož však rozvod s ním byl z Heleniny hlavy, na peníze exmanžela se nemůže spoléhat.

Video
Video se připravuje ...

Helena Houdová po rozvodu: Skončila jsem na kapačkách a málem umřela! Blesk TV

„Worldschooling není nákladný. Jezdíme jenom s batohem a utrácíme méně než v New Jersey. Ale je pravda, že jsem k penězům měla komplikovaný vztah, pořád jsem si je nedovolovala mít a v posledních měsících mě to dohnalo,“ svěřila se neurčitě modelka v časopisu Cosmopolitan.

Video
Video se připravuje ...

Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím! Blesk TV

„Nicméně pokud budu dělat to, kvůli čemu jsem na tenhle svět opravdu přišla, a bez kompromisů budu následovat svoji duši, finance se dostaví. Blokovat je můžou zase jen strachy, že se to nestane. Až když budeme dělat to, kvůli čemu se ráno probouzíme, teprve pak se nám otevře kanál hojnosti,“ dodala Houdová.

Video
Video se připravuje ...

Modelka Helena Houdová: Už rok na sobě neměla make-up! A své děti nenechá očkovat! Blesk TV

Té se možná povede její finanční situaci ještě víc zlepšit. Plánuje totiž napsat knihu o sexualitě. Před lety totiž prý měla v Kolumbii, díky medikamentu liány ayahuasca, vize, které jí prozradily, že byla v minulých životech kněžka posvátné sexuality. „Tu noc jsem dvakrát kompletně zemřela a otevřel se mi spirituální svět,“ uvedla Houdová. A své vědomosti s tím spojené bude nyní modelka předávat skrze knihu dál.

Video
Video se připravuje ...

Rozvedená Helena Houdová: Zjistila jsem, že můj muž žije druhý život! Blesk TV

Fotogalerie
48 fotografií