Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Kam za Mikulášem v Praze: Na Staromák přijdou i herci z Anděla Páně 2

/
  • V pondělí 5. prosince chodí Mikuláš, čert a anděl.
    5. prosince 2016 ● 09:55

    Nemáte přátele, kteří by se převlékli za čerta, Mikuláše a anděla a šli za vašimi dětmi? Netrapte se. V pondělí bude chodit těchto postav v Praze spousta. Redakce Blesk.cz/Praha pro vás připravila seznam hned několika akcí, na které se můžete se svými ratolestmi vydat. Například na Staroměstském náměstí potkáte večer kromě Mikuláše i herce z nové pohádky Anděl Páně 2.

  • 1.

    Mikulášské soutěžení v Kolbence

    V Kolbence si mohou děti zasoutěžit, za odměnu si odnesou i malý dárek od Mikuláše. Připraveno je pro ně hned pět disciplín – mimo jiné jízda s kruhem na skokanském můstku, běh přes saltovou trampolínu tam a zpět s tenisákem na lžíci nebo třeba salto. Vstup na mikulášské soutěžení ale není zadarmo, zaplatíte 249 korun.  

    V pondělí 5. prosince chodí Mikuláš, čert a anděl.
    Autor: čtk

  • 2.

    Mikuláš na Výstavišti

    V Holešovicích se potkáte s Mikulášem na Výstavišti. Pokud naučíte své ratolesti krátkou říkanku, dostanou tam od anděla malý dárek. S Mikulášem, čertem i andělem se tu můžete potkat od 16. do 18. hodiny.3128403:full:true:true

  • 3.

    Anděl Páně 2 na Staromáku

    Mezi 16. a 18. hodinou potkáte Mikuláše i na vánočních trzích na Staroměstském náměstí. Děti si zde budou moci zasoutěžit o nejlepší mikulášskou masku, dále v pletení vánoček nebo chytání kaprů. A v 18:15 chystají pořadatelé autogramiádu s herci nové pohádky Anděl Páně 2, dorazí také režisér Jiří Strach.

    V pondělí 5. prosince chodí Mikuláš, čert a anděl.
    Autor: Alexandr Machalovský - Blesk
  • 4.

    Setkání Mikulášů na Letné

    Nestačí vám jeden Mikuláš? Na Letné pořádá centrum Výletná od 19. hodiny sraz Mikulášů, čertů a andělů. Každý v masce dostane svařák nebo čaj zdarma. Na akci si můžete zahrát ping-pong, najíst se dosyta benefičních kaštanů i sladkých palačinek.

    V pondělí 5. prosince chodí Mikuláš, čert a anděl.
    Autor: čtk
  • 5.

    Mikuláš v Ulitě

    Mikuláš dorazí i na Prahu 3, a to do Ulity Na Balkáně. Akce je připravena pro děti do šesti let. Vstupné pro děti organizátoři zvolili 60 korun, aby mohli každému dát mikulášskou nadílku. Kvůli náporu ratolestí je program rozdělen do tří termínů. První začíná v deset ráno, druhý v 15:30 a další v 17 hodin.
    V pondělí 5. prosince chodí Mikuláš, čert a anděl.
    Autor: čtk

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

suov: Jo herci? Ti se vecpou na každou akci, a kdy zase zajdou se studenty na nějakou demonstraci'!!!

(05. 12. 2016 10:27)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
VYHLEDAT VÝSLEDKY Načítám
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy