Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Ubodal Moniku (†21) manžel Richard? V tratolišti krve našli i její mámu

Autor: shp - 
20. října 2016
17:32

Ve slovenském Rohožníku došlo k brutální vraždě. Po drsném útoku nožem byla ubodána teprve 21letá Monika. V bytě našli přivolaní policisté i její krvácející mámu (53). Podezření okamžitě padlo na manžela zavražděné Richarda, po kterém strážci zákona začali usilovně pátrat.

Policisté dostali na lince 158 hlášení o brutálním útoku ve středečních nočních hodinách. Když přijeli do domu v Rohožníku, našli v jednom z bytů tělo ubodané Moniky a její vážně zraněnou matku. Obě měly na těle bodné rány.

Zraněná žena byla okamžitě převezena do nemocnice. Případem se okamžitě začali zabývat vyšetřovatelé z Bratislavy. Důvodem bylo zahájené trestní stíhání kvůli vraždě a těžkému ublížení na zdraví.

Následně se rozjela pátrací akce po manželovi Moniky Richardovi. Ten zmizel jako pára nad hrncem, a podezření z vraždy tak padlo právě na něj.  Podle informací webu Pluska.sk však byl již mladý muž dopaden.

Richard dlouho na útěku nepobyl

Dlouho na svobodě nepobýval. Svým úprkem se navíc stal ještě více podezřelý. „Muže se v průběhu pár hodin podařilo vypátrat ve vojenských lesích mezi obcí Plavecký Mikuláš a obcí Lakšárska Nová Ves,“ řekla webu krajská policejní mluvčí Lucia Mihalíková.

Hlídka pohotovostního policejního útvaru muže za použití donucovacích prostředků v souladu se zákonem omezila na svobodě a eskortovala na příslušný policejní útvar, kde jsou s ním v současnosti vykonávané potřebné procesní úkony,“ dodala.

Co se v bytě stalo, je dosud záhadou. Sousedi popisují pár jako harmonický. „Byli manželé 2 roky, chodili venčit psa ruku v ruce. Nevypadali, že by měli problémy,“ řekl jeden ze šokovaných sousedů.

rbwtrnava ( 20. října 2016 20:36 )

 boha aj ked si sedlac ako svina, aj ked byvas v riti Slovenska, predsa si nezoberies hentakeho podviziveneho zebraka s okuliarmi pre 13r decka a nazehlovackou na tricku Ine Hodnoty. Co si chudera mama musela mysliet

rbwtrnava ( 20. října 2016 20:34 )

 dobre jej tak, chcela byt gangsterkou a nasla si "gangstera" (jachachacha). teraz ju zeru cervy a o dementa v base viac... hold ine hodnoty

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání