Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno 21°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Můj intimní poměr s vyšetřovatelem: Celé prohlášení svědkyně v případu Nečesaný

Autor: red - 
31. srpna 2016
09:09

Tvrdí, že měla poměr s elitním kriminalistou Milanem Juštou, který vyšetřoval loupežné přepadení, v němž byl obviněný její bývalý manžel. Jednadvacetiletá Jana ale nyní vstoupila i do případu Lukáše Nečesaného (24), a to s velmi šokujícím obviněním. Tvrdí, že se jí kriminalista přiznal, že na Nečesaného celé obvinění navlékli. Přinášíme vám doslovný přepis jejího čestného prohlášení.

Znám pana Milana Juštu. Jde o policistu, který vyšetřoval kauzu Lukáše Nečesaného, kterou znám rovněž z médií. Pana Milana Juštu jsem poznala díky tomu, že vyšetřoval mého manžela Lukáše T. Chodila jsem k němu na výslechy a měl ke mně přístup, který nebyl podle mě profesionální. Postupně jsem se začala s panem Juštou stýkat, náš telefonický a osobní kontakt se rozvinul do intimního poměru. V kauze svého manžela jsem byla hlavní svědkyní a můj manžel obvinil pana Juštu u GIBS právě z toho důvodu, že pan Jušta měl se mnou poměr.

Když jsme se s panem Juštou viděli asi popáté nebo pošesté, byl též u mě doma, což viděla babička a kamarádka. Jednoho dne jsme leželi v posteli a on mi vyprávěl, jak mě miluje, že nikdy nepodvedl ženu a že cosi plánuje v životě, a naznačoval, že by se rozvedl a byl se mnou.

Já se ho v té diskuzi ptala, jaké největší případy vyšetřil. On říkal, že vyšetřil heparinového vraha, loupežné přepadení a teď, že mu leží v hlavě případ Lukáše Nečesaného. Já jsem mu na to řekla, že by mě zajímalo, jestli ten kluk to opravdu udělal, nebo ne. On mi na to řekl, že se se mnou o takových věcech vůbec nebude bavit. Já jsem se urazila a v tu chvíli se s ním nebavila. Nakonec mi sdělil, že je to téma, o kterém vůbec nemluví, protože ví, že ten kluk to neudělal, a byl u toho smutný. Já jsem se zeptala, co to má znamenat, a jak to, že je tak mladý kluk ve vězení, když nic neudělal. On mi řekl, že je to jiná hra, že je v tom politika, že jsou v tom politické hry kvůli jeho otci, který je ředitelem Krajské nemocnice v Liberci. Ptala jsem se, jak tohle může udělat, jak s tím může žít. On mi řekl, že to musel udělat a že nechce přijít o práci a zničit si život. Řekl mi, ať se podívám na tu rekognici, co je na internetu. Začala jsem se v tom případu poté šťourat a věnovat se tomu, protože mě to samozřejmě zaujalo.

Fotogalerie Snímky hrůzy po napadení kadeřnice 68 fotografií

Když jsme se o tom případu bavili znova, tak jsem se ho ptala, co to má znamenat ta rekognice. Přišlo mi to k smíchu, co se tam děje. Ta paní ukazovala prstem jinam. Pan Jušta mi řekl, že záměrně posunuli ten obrázek, aby paní ukázala na domnělého pachatele. Potřebovali někoho sehnat, protože za vyřešený případ a zároveň se jim Lukáš Nečesaný hodil kvůli výše zmíněným politickým zájmům.

Dále jsem se zeptala, jak je možné, že se na místě objevily pachové stopy, což jsem se také dočetla na internetu. Pan Jušta mi sdělil, že je tam dodal on s nějakým kolegou z oblečení a z věcí pana Lukáše Nečesaného.

Ptala jsem se taky, zda by pachatelem třeba nemohl být syn té kadeřnice, který se z ničeho nic na místě objevil. Pan Jušta mi sdělil, že by to klidně mohl být syn kadeřnice, protože by tomu i více odpovídaly stopy bot od krve, které se objevily v kadeřnictví. K tomu pan Jušta dodal, že se s kolegou snažili podobu stop od bot upravit, ale že to nešlo, protože krev již byla zaschlá.

Jsem připravena výše uvedené skutečnosti sdělit též soudu při svědecké výpovědi.

Vše o případu Lukáš Nečesaný čtěte zde

Kony91 ( 9. listopadu 2017 17:46 )

Skoda ze ji to ti dva kralovsky zaplaceni zoldaci (cti "obhajci") nadiktovali tak okate, ze je naprosto jasny, ze to odrikala jako basnicku.

Mattoni12 ( 12. září 2016 07:08 )

 Tady je to samy příbuzný baby. Nemá smysl sem asi vůbec psát. Ukrajinská mafie

Mattoni12 ( 12. září 2016 07:05 )

 Tak pokud ma svědkyně fotky a konverzaci s tím Justou tak asi nekeca. Takže nechali co tady kdo zpochybňuje. Nafotit nahace justu v posteli ? To si asi těžko dává na FB ze???

Mattoni12 ( 12. září 2016 07:02 )

 Tak tady už jen chybí aby baba začala simulovat kvůli odškodnění!

dzambulka007 ( 11. září 2016 13:55 )

To se stává. Pomůže odlogovat se a zase nalogovat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání