Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Milenka vyšetřovatele Nečesaného: Policie zfalšovala důkazy kvůli jeho otci!

Autor: František Prachař - 
11. září 2016
05:29

Lukáši Nečesanému (24), odsouzenému za pokus o loupežnou vraždu kadeřnice z Hořic ke třinácti letům vězení, svitla naděje na přehodnocení jeho případu. Objevila se totiž svědkyně, která tvrdí, že měla poměr s policistou Milanem Juštou (42), hlavním vyšetřovatelem Nečesaného kauzy.

Další kolo soudní bitvy, které se konalo u Vrchního soudu v Praze v poslední srpnový den, přineslo možná šokující zvrat v celé kauze. Obhájci Nečesaného předložili Čestné prohlášení Jany T. (21), která se prohlásila za bývalou milenku vyšetřovatele kriminální policie z Hradce Králové, kapitána Milana Jušty (42).

Seznámila se s ním prý poté, co obvinil jejího manžela Lukáše T. (48) z loupežného přepadení a vyslýchal ji jako svědka. Mladá žena tvrdí, že měla s policistou čtyřměsíční milenecký vztah a že se při něm dozvěděla o případu studenta Nečesaného věci, které si nedokázala nechat pro sebe.

„Řekl mi, že mu ten případ pořád leží v hlavě, ale víc mluvit nechtěl. Já se urazila a on se pak rozpovídal. Podle něj to ten kluk udělat nemohl a neudělal.“

 

Kapitán Jušta se podle Jany T. svěřil s tím, že celá kauza se točí kolem studentova otce – MUDr. Luďka Nečesaného (46), který je ředitelem Krajské nemocnice v Liberci.

„Ano, z titulu své funkce jsem od ní odstřihl řadu majitelů firem, které zbytečně živila,“ řekl ředitel Nečesaný již dříve Nedělnímu Blesku. „Hořické přepadení kadeřnice i to, že můj syn ho krátce předtím navštívil kvůli ostříhání, přišlo pro některé lidi jako na zavolanou.“

Fotogalerie Snímky hrůzy po napadení kadeřnice 68 fotografií

Může o tom svědčit i to, jak Jana T. Nedělnímu Blesku řekla, že ředitel Nečesaný byl obviněn z korupce krátce poté, co jeho syna pustil Nejvyšší soud na svobodu v květnu loňského roku. „Jušta mi řekl, že zátah na ředitele začal krátce potom, i když anonymní udání o jeho korupci leží na policii už asi tři roky. Zeptala jsem se ho, jak s tím vším může žít, s vědomím, že ten kluk Nečesaný je nevinný. Odpověděl, že to udělat musel, že nechce přijít o práci a zničit si život,“ tvrdí Jana T.

Kriminalista jí údajně dále řekl, že manipuloval s pachovými stopami na místě činu, že je tam – do kadeřnictví v Hořicích – přenesl on s ještě jedním kolegou z oblečení Lukáše Nečesaného. O totéž se prý pokusili se stopami od bot, ale neuspěli, protože krev byla již zaschlá (pozn. aut. – jedná se o stopu v krvi přepadené kadeřnice, která nepatří Nečesanému ani nikomu z vyšetřovatelů nebo zdravotníků. Kdo tam otisk zanechal, se neví).

Když Jana T. zvážila všechny okolnosti, učinila o nich před svědky koncem srpna výpověď formou Čestného prohlášení v advokátní kanceláři JUDr. Jakuba Blažka. Ten ho poskytl jak Nečesaného obhájcům, tak i JUDr. Jiřímu Lněničkovi, předsedovi senátu Vrchního soudu v Praze, který však studentovo odvolání zamítl a původní rozsudek třinácti let vězení ve středu 31. srpna potvrdil.

EXKLUZIVNÍ PODROBNOSTI O VZTAHU JANY T. S VYŠETŘOVATELEM NAJDETE V NEDĚLNÍM BLESKU!

babisovakobliha007 ( 11. září 2016 22:23 )

Stihl vše. I dvakrát očumovat na místě činu, jen jako svěděk se přihlásil až v sobotu, poté co zjistil, že kadeřnice přežila a bude v pořádku.

babisovakobliha007 ( 11. září 2016 22:21 )

Jana nebo Šárka, že? Smažit v pekle se má jedině ten skorovrah a ne se natřásat po městě.

kamcerka ( 11. září 2016 19:29 )

Mattoni12, ta jsi naivní blb. Jaká slušná rodina???

kamcerka ( 11. září 2016 19:25 )

Mattoni12 bude někdo z rodiny Nečesaných. Jediný kdo za ně kope... ale márně vrah musí pykat za zločin. Od takového člověka čím dál....

kamcerka ( 11. září 2016 19:13 )

Já bych tu prostitutku vzala na detektor lži a až by kapla božskou, o které nepochybuji, že jsou za tím Nečesaní, tak bych je všechny pozavírala. Už bylo na čase. Obhájci vymýšlejí a prodlužují také blbosti, protože mají z toho money.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání