S indickou herečkou žije Jaggerův syn již více než sedm let a loni v září svůj vztah posvětili svatbou. Intimní obřad se odehrál na vrcholku hor v Catskills v New Yorku. Jedna veselka jim ale zřejmě nestačila, a tak v sobotu uspořádali větší oslavu svého sňatku.

Na panství Cornwell do Chipping Norton v britském hrabství Oxfordshire přijelo 200 hostů, mezi nimiž nesměli chybět ani pyšní rodiče Mick Jagger a Jerry Hall (59). Ta si ostatně roli nevěsty sama vyzkoušela jen před pár týdny, kdy zpečetila svou lásku s mediálním magnátem Rupertem Murdochem (85). Pro něj se jednalo už o čtvrtou svatbu.

Sobotní veselky se účastnila také modelka Georgia May Jagger (24), další ze sedmi potomků britského rockera. V květnu byla za družičku mamince a stejné role se zhostila i tentokrát na svatbě svého bratra Jamese. Nevěstu k oltáři vedl její švagr Gabriel Jagger.

James Jagger se snaží svůj soukromý život držet v tajnosti, ovšem od té doby, co se proslavil v seriálu Vinyl televize HBO, se mu to moc nedaří. Děj tohoto seriálu se odehrává v 70. letech a točí se kolem sexu, drog a rokenrolu. Jaggerova postava Kip Stevens je rebelantský britský zpěvák, a tak může klidně James čerpat inspiraci od svého slavného táty.

Fotogalerie
18 fotografií