Je to dva roky, co vztah mezi Terezou Brodskou a jejím bratrem Markem ochladl. Ve 13. komnatě na České televizi totiž bratr prohlásil, že je pro estetičtější sebevraždu, než zvolil jeho otec. Vlastimil Brodský se zastřelil na zahradě chalupy ve Slunečné. Marek by radši vylezl na horu a tam umrzl.

To rozpoutalo hněv Terezy Brodské, která svého bratra nazvala „debilem“ a „lemplem“, který by měl jít radši makat. „Myslel jsem si, že se máme rádi, teď to vidím jinak, geny se někdy nepovedou,“ uvedl tehdy Marek.

Nyní je však se svárem konec. Dohromady je svedlo 55. výročí pořadu Hajaja, pro který jejich otec namluvil znělku. Oba se shodli na tom, že si na znělku vůbec nepamatují. „Se sestrou jsme si říkali, že si vůbec nic z toho nepamatujeme. Znám to spíš od kamarádů z archivu Českého rozhlasu, kde jsme si to pouštěli, ale v rádiu jsem to nikdy neslyšel,“ řekl Marek. „Možná to bylo tím, že tatínek domů práci moc nebral. A možná taky tím, že nás, nebo alespoň mě, chtěl od téhle profese odradit. Takže jsem to doma taky nikdy neslyšela,“ dodala Brodská v rozhlasovém pořadu Tobogan. 

Fotogalerie
8 fotografií