Stodo 12 měděná i černá engoba

Prvním modelem pálené střešní tašky, který mnoho prodejců TONDACH nabízí v rámci podzimní akce výhodněji, je Stodo 12, a to dokonce ve dvou variantách - měděná a černá engoba. Stodo 12 je moderní střešní taška opatřená dvojitým hlubokým drážkováním. Díky tomuto drážkování je umožněna nejen významná ochrana proti vlivům větru, ale také délkový posun tašky o celých 40 milimetrů. Na lícové straně střešní tašky Stodo 12 se nachází plochý středový žlábek, který v celkové ploše vytváří jemnou strukturu střechy. Pokládá se výhradně takzvaně na střih.

Pálená střešní taška posuvného typu Stodo 12 se kromě momentálních akčních provedení (měděná engoba, černá engoba) vyrábí také v tmavě hnědé engobě, režné variantě a dále v glazuře Amadeus natur, kaštanově hnědé a břidlicově černé.

Mohlo by vás zajímat: Oblíbená taška Stodo 12 s sebou nese určité regionální specifikum. Vyrábí se totiž výhradně ve výrobním závodu TONDACH Stod u Plzně, což se opět promítá, podobně jako u modelu Hranice, i do názvu modelu „Stodo“.

Moderní drážková taška Stodo 12 vytváří díky jednomu plochému žlábku jemnou a klidnou strukturu střešní plochy
Autor: TONDACH Česká republika s.r.o.

Figaro 11 červená engoba

Další z letos na podzim u prodejců zvýhodněných modelů pálených tašek TONDACH je poslední novinka na našem trhu - moderní střešní taška Figaro 11, a to v provedení červená engoba. V čem je taška Figaro 11 jiná, poznáte hned na první pohled. Jedná se totiž o plochou střešní tašku s velmi elegantním designem. A co její technické parametry?

Figaro 11 je vysoce hospodárná posuvná velkoplošná taška, která v ploše vytváří na střeše rovnou a hladkou strukturu. Ve vertikálním i horizontálním směru je opatřena drážkami, které zajišťují dostatečnou ochranu podstřeší i v oblastech s extrémními klimatickými podmínkami. Délkový posun střešní tašky je navíc možný až o 45 mm. Kromě akční varianty červená engoba se model Figaro 11 rovněž vyrábí ve variantách režná, černá engoba a hnědá engoba.

Mohlo by vás zajímat: Pálená taška Figaro 11 se u nás, stejně jako model Samba 11, vyrábí ve výrobním závodu TONDACH Hranice na Moravě.

Moderní taška Figaro 11 vytváří na střeše dokonale hladkou strukturu
Autor: TONDACH Česká republika s.r.o.

Brněnka 14 červená engoba

Klasický formát střešní tašky, možný délkový posun při pokládce až o 60 mm, rozteč střešních latí 280 – 340 mm. Dvojité drážkování na boku, v hlavové části pak vodní drážka a velmi pevné spojení. To je charakteristika oblíbeného modelu pálené střešní tašky Brněnka 14, která je (v provedení červená engoba) teď na podzim u řady prodejců také k dostání za výhodnější cenu.

Mohlo by vás zajímat: Pálená taška Brněnka 14 se vyrábí výhradně ve výrobním závodu TONDACH Šlapanice u Brna. Odtud také pochází název modelu „Brněnka“

Brněnka 14, červená engoba. Realizace získala 1. místo v soutěži TONDACH Pálená střecha 2013 v kategorii Rodinné domy a obytné stavby
Autor: TONDACH Česká republika s.r.o.

Hranice 11 červená engoba

Model pálené tašky Hranice je čtvrtým, který lze v průběhu podzimu u některých prodejců TONDACH získat za zajímavé podzimní ceny. Hranice 11 je drážková posuvná taška, jejíž konstrukce drážek umožňuje, aby při pokládce byly tašky kladeny na střešní latě o roztečích v rozmezí 340 až 400 milimetrů. Těsnost krytiny je zvýšena bočními drážkami a také vodní drážkou v hlavové části – obstojí tak bez problémů i v extrémních podmínkách. Pokrytí střechy je jednoduché a přitom vysoce bezpečné, délkový posun je možný až o 60 mm.

V rámci podzimní akce je možné výhodněji získat model pálené tašky Hranice 11 v provedení červená engoba. Kromě této konkrétní varianty se však model tašky vyrábí také v režné variantě, jako hnědá a černá engoba nebo v provedení glazura Amadeus červená a černá.

Mohlo by vás zajímat: Pálená taška Hranice 11 se v České republice vyrábí ve výrobním závodu TONDACH Hranice na Moravě. Odtud také pochází její název.

Posuvná taška Hranice 11 v provedení červená engoba je zařazena mezi akční modely pro podzim 2015
Autor: TONDACH Česká republika s.r.o.

Rádi byste se dozvěděli o cenových akcích více, nebo vás zajímají vizualizace jednotlivých modelů pálených tašek? Vše včetně kompletních technických parametrů naleznete na webových stránkách výrobce www.tondach.cz.

Pro inspiraci a výběr té pravé pálené tašky navštivte nový online katalog na www.katalog.tondach.cz.