„My jsme Partičku úplně původně připravovali na Nově. A tam byl tehdy šéfem programu Miloš Zahradník, který tvrdil, že je to blbost, co se nikdy nechytne. Takže jsme odešli na Primu, dvakrát jsme s tím vyhráli TýTý, no, a pak na Primu přišel Miloš Zahradník…,“ popsal Ondřej Sokol v rozhovoru pro Blesk tv MAGAZÍN.

S tím však nesouhlasí programový ředitel FTV Prima Roman Mrázek. "Odmítáme tvrzení, že by za pozastavením vysílání show Partička stály osobní důvody.  Televize je týmovou záležitostí a na rozhodnutích tohoto typu se podílí celá řada jejích složek. Jedním z určujících faktorů je poměr cena - sledovanost. Partička byla jistým fenoménem a vytvořila si skupinu stálých  příznivců, která pořad sledovala. Skupina ale  nenarůstala, naopak, sledovanost klesala. Proto vedení televize rozhodlo Partičku pozastavit."

Ať je to, jak chce, je jasné, že fanoušci oblíbené čtveřice si opět přijdou na své. Ondřej Sokol se dal totiž do vytváření nového pořadu, tentokrát na České televizi, kde se opět všichni sejdou a přidá se k nim ještě herec Martin Finger. "Jde o skečovou show z hlavního nádraží, my hrajeme všechny ty postavičky, co se tam vyskytují. Ale máme už fakt dobré kostýmy, nejen nějaké paruky jako v Partičce,“ prozradil Sokol. Máme se tedy opět na co těšit.

Fotogalerie
5 fotografií