Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

V podchodu umírám hrůzou! Ženy se bojí po útoku pražského násilníka

Autor: Jan Doležal, lmk - 
21. prosince 2014
05:03

Ženy v Praze umírají strachy! Případy tří brutálních znásilnění, které otřásly metropolí, jim nedají spát. A děs neskončí do doby, než pachatel nebo pachatelé nebudou za mřížemi!

„Co když je někde tady? A co když mě sleduje? Mohla bych být jeho další oběť?“ na to všechno včera myslela Lucie (34) cestou do Thomayerovy nemocnice v Praze-Krči. Pár desítek metrů odtamtud psychopat brutálně znásilnil ve středu ráno ženu (29).

„Dcerka je nemocná, a kdybych s ní nemusela jít na kontrolu, ani bych se tady neukázala. Jindy mě vozí přítel autem, ale dneska nemohl, tak jsme přijely autobusem. Pořád musím myslet na to, co se stalo a umírám strachy,“ přiznala Blesku maminka malé holčičky. Bojí se tak moc, že odmítla ukázat svou tvář. A ukrutný strach mají i další ženy.

Mají děsivé myšlenky

„Myslím na to, kdykoli procházím podchodem k nemocnici. Věřím ale, že policie dělá, co může, a že ho brzy dostanou,“ říká Leona (17). „Jde mi úplně mráz po zádech, když jsem si na to teď vzpomněla. Dokud si v Blesku nepřečtu, že ten, co to udělal, je v base, nebudu mít klid.“ přiznává vyděšeně Ivana (47). „Musím sem už tři týdny chodit za nemocnou tetou. Strach moc nemám, ale fakt je, že přemýšlím o tom, jestli mě třeba někdo nesleduje,“ dodává Eva (40).

3 případy brutálního násilí

17. prosince – neznámý násilník si ve středu ráno v podchodu u Thomayerovy nemocnice vyhlédl ženu (29), která spěchala do práce. v Davu lidí jí k hlavě jí přitiskl zbraň, nikdo nepomohl... Odvedl ji do nedalekého areálu slepecké školy, a tam ji hodinu a půl bil a znásilňoval.

14. prosince – před týdnem v pražských Petrovicích napadl ženu (33), po útoku skončila v kritickém stavu v nemocnici. Zda případ souvisí s tím u Thomayerovy nemocnice, zatím není jasné.

13. prosince – minulou sobotu na Jižním Městě mlátil již dopadený Asiat (25) blondýnku (23) tak dlouho, až upadla do bezvědomí.

Co policie?

Po zveřejnění podoby pachatele přijali policisté od lidí desítky telefonátů. „Všechny oznámení prověřujeme a stále žádáme veřejnost, aby podněty volali na linku 158,“ uvedl policista Tomáš Hulan.

steelheart ( 22. prosince 2014 12:00 )

tobě blbe znásilnění nehrozí co?

steelheart ( 22. prosince 2014 11:59 )

nekecej modern

steelheart ( 22. prosince 2014 11:59 )

zas nezbývá než souhlasit!

steelheart ( 22. prosince 2014 11:58 )

souhlasím

zelena.karkulka ( 21. prosince 2014 22:02 )

 Proč ta debilní matka nechá dceru fotit?! Jinak-kdo by na tohle lezl???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání