Blahodárné klima

V moravském Mikulově to Táborskému evidentně svědčí. Kvůli velké vzdálenosti od Prahy zde herci podle informací Blesku vždy nějakou dobu bydlí. Z technického hlediska totiž není možné, aby denně přejížděli stovky kilometrů do metropole a zase se vraceli zpátky. Panuje tu blahodárné jihomoravské klima pro herce, který se na jaře musel podrobit operaci a šlo mu o život. „Cítím se velice dobře. Jsem na tom, řekl bych, i mnohem lépe než před operací. Všechno nasvědčuje tomu, že by se to mohle dobře dostat pod kontrolu,“ svěřil se herec.

Léčba smíchem

„Bývá tu hodně veselo,“ prozradil jeden ze členů štábu. Místní vinaři berou televizní hvězdy jako vítané zpestření. A rádi je pohostí svými produkty. „Ať vědí, o čem natáčí,“ smál se jeden ze starousedlíků. Vítal herce s lahví v ruce. Všichni jsou pyšní na to, že Prima zasadila děj nového seriálu právě do jejich krásného vinařského kraje. Navíc je prý scénář plný vtipných dialogů, takže se občas na place odbourávají samotní herci. To je dobrá zpráva pro Táborského, protože jak známo, i smích léčí.

Osudný skok na zídku

Při natáčení filmu z vinařského prostředí Bobule 2 se Miroslav Táborský vážně zranil. Vyskočil na zídku, která se zbortila a on si narazil žebra a potrhal vazy na noze. Z natáčení ho odvážela sanitka.