Porota poslala dál Viktora Poláška

V rozstřelu poslala dál porota Viktora Poláška naopak nepostoupil Ladislav Korbel. Ondřej Soukup by pustil do dalšího kola Korbela, i když sice nezpívá tak dobře jako Viktor, ale umí skvěle tančit. Ján Ďurovčík zase ocenil Viktorovo herectví. Gábina Osvaldová dala svůj hlas také Viktorovi. Michal Kocourek tak nakonec rozhodl o postupu Viktora Poláška.

Žlutý kanárek, vrtící se tasemnice a virus prasečí chřipky

První ze soutěžících začal zpívat Viktor Polášek, který spíš než Jidáše z muzikálu Jesus Christ Superstar připomínal transvestitu. Žluté boa, rudé rty a namalované oči zřejmě Poláškovi nevadily. Ján Ďurovčík nazval Viktora žlutým kanárkem.

Další "maniak" je na scéně! S písní z filmu Flashdance přišel na pódium Ladislav Korbel, který svým zpěvem připomínal spíše mutujícícho chlapce. Výšky mu nesedly a v nízko položeném zpěvu byl Vladislav nejistý. "Vrtíš se jak tasemnice," ohodnotil taneční výkon Ondřej Soukup. "Ve zpěvu už to tak jisté nebylo," dodal.

Horečka sobotní noci je tu, a to v podání Laca Hudce. Zažili jsme celkem monotóní vystoupení Laca, zato ale dobře odzpívané. Porotce Ján Ďurovčík byl ale jiného názoru: "Jste virus prasečí chřipky," řekl na konto Laca Hudce svérazný porotce Ďurovčík. "Nikdy nevím, kdy začnete mutovat," dodal.

Fotogalerie
8 fotografií

Skvělé taneční výkony

Kdo jiný by měl zazpívat píseň z muzikálu Vlasy, než-li dlouhovlasý David Weingärtner. "Je tam všechno špatně, ale tak dobře to vypadá," řekl na adresu Davida Ján Ďurovčík. Soukup dokonce nazval Davida zjevením. Porota ale byla s jeho výkonem spokojena.

A jdem do naha! Petr Novotný zazpíval píseň ze stejnojmenného muzikálu. Temperamentní Petr si svůj part pořádně užil, Ďurovčíkovi to však nestačilo. "Více se rozbal a uvolni," poradil Petrovi.

Jan Kříž zpíval také song z filmu Horečka sobotní noci. Honza všechny přítomné překvapil svým tanečním vystoupením, dokonce udělal salto vzad! Johnu Travoltovi narostla pěkná konkurence. Za své vystoupení si Honza vysloužil největší pochvalu od poroty ze všech soutěžících.

Robin Hood
Autor: Blesk.cz