Jeho vystoupení, které předvedl nejprve tvůrcům a následně i televizním divákům, se zapsalo do historie celé soutěže. Více o celé kauze zde. Jiří Koběrský se ale nevzdává, a tak poslal Jánu Ďurovčíkovi doutník, který opatřil téměř výhružným nápisem.

Robin Hood
Autor: TV Prima

A co na to režisér muzikálu Robin Hood Ján Ďurovčík? „Tato reakce a vzkaz od pana Koběrského mne vlastně potěšila. Rozhodně to neberu jako výhružku a naopak kvituji, že si dal s touto akcí námahu. Možná si uvědomil, že jeho číslo s telefonem na jevišti bylo trochu moc. Beru to celé jako super recesistickou omluvu. A navíc se jedná o celkem slušný doutník,“ uzavírá celou historku se smíchem temperamentní a svérázný režisér.

Kromě incidentu s doutníkem a s nepostupujícím soutěžícím Janem Koběrským, se tento týden připravovalo a stavělo studio, které je již přichystané přivítat finalisty, ale hlavně režisér Ján Ďurovčík zkoušel s company úvodní taneční vystoupení. Právě toto vystoupení zahájí první finálový večer.

Robin Hood
Autor: TV Prima

Castingová show Televize Prima a Divadla Kalich se od neděle 28. 3. přesouvá z divadelního prostředí do barrandovského ateliéru, ve kterém se budou odehrávat živé přenosy. Přípravy tedy vrcholí.

Sledujte první živý přenos castingové show Robin Hood – Cesta ke slávě již tuto neděli 28. března od 20.00 na obrazovkách Televize Prima, kdy budou zpívat finalisté a adepti na roli Robina Hooda. O tom, který muž jako první vypadne a ztratí možnost zahrát si v muzikálu rozhodnete vy svými hlasy.

Robin Hood
Autor: Blesk.cz

Fotogalerie
2 fotografie