„Už jsou to dva týdny, co jsme se s Míšou rozešli, spíše to bylo ale z mé strany, cítil jsem, že to bude tak správně, Míša náš vztah chtěla zachránit, ale holt jsem dal přednost hudbě,“ tvrdí mladý talent z Ostravy.

Podle Chodúra za rozchodem stojí velké pracovní vytížení, které teď po úspěchu v Superstar Martin zažívá. Ale rozhodně si na to nestěžuje, chce se prostě věnovat hudbě a vypadá to tak, že na dlouho bude hudba Martinovou jedinou láskou. „Chci se naplno věnovat své kariéře a hudbě, s Míšou jsme byli pět let, byly to krásné chvíle, ale musím jít dál,“ řekl Martin.

Je za tím jiná žena?

A není v tom náhodou jiná žena? Přesně měsíc po svém vítězství se totiž ve slovenských médiích objevily informace o jeho slovenské milence, vizážistce Kataríně Práznovské. „Ne nikdo třetí v tom určitě není a ani si teď nikoho nehledám, nechávám tomu volný průběh a nijak to neřeším,“ bránil se Martin Chodúr, který po dobu celé soutěže dbal na image šťastně zadaného jinocha. Jenže, krachu nakonec nezabránil.

Během SuperStar to nebylo zrovna ideální, ale mysleli jsme si, že po skončení celé soutěže se vrátí náš vztah do normálu. Bohužel se tak nestalo," přiznal SuperStárista, který je i navzdory rozchodu s Míšou ve stálém kontaktu. "Rozešli jsme se v dobrém, stále se občas sejdeme, ale už jen jako kamarádi," tvrdí Chodúr, v jehož společnosti se teď objevuje mnoho fanynek.

Přítelkyně Martina - Neměli čas na sex?

Společně se seznámili na Martinově koncertě, kde hrál s kapelou a Míša se na ně přišla podívat. „Ano tam jsme se před pěti lety seznámili a pak to dali dohromady, prostě jsme si rozuměli a byly tam vzájemné sympatie," řekl Blesk.cz Martin. Jenže během soutěže Martin na Míšu neměl moc času a doteď harmonický vztah začal skřípat. Sice nám Míša tvrdila, že je vše v pořádku, ale dlouhé odloučení udělalo své.

"I když vím, že má hodně fanynek, tak nežárlím. Jsem šťastná za něj, protože si tohle vždycky přál," svěřila se Blesk.cz v Bratislavě, kam pravidelně za svým partnerem dojížděla. "Vidíme se jen při přenosech a to vždy chvilku. Jsem na něj hrozně hrdá, ale stýská se mi," stěžovala si na odloučení s Martinem Míša.

Rozchod je čerstvý, Martin se s Míšou rozešel před dvěma týdny. Po Superstar spolu byli ještě dva měsíce, ale oba už věděli, že to spěje k rozchodu, tedy aspoň Martin v tom měl jasno. Přitom nám po soutěži tvrdil, že žádný rozchod se konat nebude, že jeho vítězství na jejich vztah s Míšou nebude mít žádný vliv.

Fotogalerie
4 fotografie

Milenka č.1 - Katarína Práznovská: Česala mu vlasy

Slovenská kadeřnice Katarína se do Martina zamilovala během soutěže Superstar, kdy mu česala vlasy. Martin byl však tou dobou zadaný, tak ji odmítl.

Vzájemných sympatií, jež mezi Katarínou a Martinem panovaly, si všimli i lidi ze zákulisí soutěže. To nám přiznala i sama Katarína. „Ano, líbil se mi, na první pohled mě hned zaujal,“ řekla Blesk.cz Práznovská.

Novináři na Slovensku Katarínu proto označili za Chodúrovu milenku. Martin nám však řekl, že je to celé blbost. „Je to úplná kravina, nesmysl, starala se mi jen o vlasy, nic víc v tom nebylo!“

Nejdříve si možná Katarína myslela, že by vztah s Martinem mohl vyjít, ale bránila jí v tom jeho česká přítelkyně Michaela. Nakonec sama uznala, že Martin je pro ni přece jen věkově vzdálený a hledá vedle sebe spíše staršího muže.

„Ano, Martin je fajn a i s ostatními finalisty mi bylo super, ale jsou to ještě děti, já jsem věkově jinde, bude mi sedmadvacet. Přítele zatím nemám a od svého muže v budoucnu čekám něco jiného, než co představoval Martin Chodúr,“ uzavřela svou zpověď pro Blesk.cz Katarína Práznovská.

Milencka č.2 - Nela Pocisková (20): Líbačka na ulici

Martin Chodúr se měl dát dohromady s krásnou slovenskou zpěvačkou a reprezentantkou v Eurovizi Nelou Pociskovou. Na společném rande je přistihl v centru Bratislavy fotograf serveru Pluska.sk.

V centru se společně sešli, políbili se a šli si sednout do restaurace, kde spolu dlouze diskutovali. Vzájemné pohledy vypadaly na víc než kamarádské. Oba však svůj vztah popřeli a nechtěli se k tomu vůbec vyjadřovat. Pak vyšlo najevo, že spolu měli mít jen společný koncert. Nic osobního v tom být nemělo, jen společný kšeft.

Milé dámy a fanynky Martina Chodúra, máte velkou šanci se seznámit! Zasílejte nám své fotografie na adresu online@blesk.cz, nejlépe ty, na kterých vynikne vaše přirozená krása a něco málo o sobě spolu s důvodem, proč zrovna vy byste měla být další Martinovou slečnou!