Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Pár tipů, kde můžete fandit hokeji s přáteli

Pokud vaši sousedi nejsou fanoušky hokeje, vaši radost by nemuseli sdílet.
Pokud vaši sousedi nejsou fanoušky hokeje, vaši radost by nemuseli sdílet.  (Autor: ČTK)
Autor: oj, hra, oce, tbc, rys - 
17. února 2010
13:24

Ve čtvrtek v šest ráno začíná pouť české hokejové reprezentace za vysněným olympijským zlatem. Hned první překážkou bude Slovensko oslabené o svoji největší hvězdu Mariána Gáboríka. Pokud chcete fandit se svými kamarády a nerušit tím sousedy, kteří si kvůli hokeji přivstat nemíní, přinášíme pár tipů, kam můžete zajít.

Pardubice

Bar Sportovka, nábřeží Závodu Míru
Kvůli hokeji se pro vás otevře v 5.30. Během sledování zápasu se nebude podávat jídlo, v nabídce bude jen pití, proto se raději nasnídejte už doma. Po hokeji bude ale bar zavřený a otevře se znovu podle běžné otevírací doby v 11 hodin.

Hradec Králové

Herna U Kozatý, třída SNP
V tomto nonstop baru budou během zápasu podávat běžnou nápojovou nabídku.

Ostrava

Restaurace Šatlava, Ahepjukova ulice
V této restauraci otevřou mimořádně už v 6.00. Snídani si mohou hosté přinést z domova, pokud zapomenou, kuchař něco malého zajistí

Ústí nad Labem

Sport bar Krijcos, Hrnčířská ulice
Bar v centru města bude mít v nabídce pouze nápoje. Hosté najíst při hokeji nedostanou a proto by si raději měli přivstat ještě trochu dřív, aby to stihli doma.

Olomouc

Steak bar Kaskáda, Okružní ulice
V této vyhledávané restauraci otevřou mimořádně už v 5.45, tak aby hosté mohli od šesti hodin nerušeně sledovat zápas. K pití budou na čepu čtyři druhy piva. Dostupné budou také všechny druhy lihovin a široký sortiment vína. Ti kteří nestihnou doma posnídat, si budou moci hned z rána dát párky či jiné lehčí snídaně, v sedm hodin pak začne fungovat kuchyň se všemi lahůdkami. Po zápase zůstane restaurace otevřená a přejde do standardního provozu.

 

Sáblíková během tréninku Sáblíková během tréninku | Barbora Reichová (Sport)

Celé dění z Vancouveru můžete sledovat ZDE>>

 

Steak bar Kaskáda, Okružní ul. 19
V této vyhledávané restauraci otevřou mimořádně už v 5.45, tak aby hosté mohli od šesti hodin nerušeně sledovat zápas. K pití budou na čepu čtyři druhy litovelského piva - 11°, 11° kvasničák, Maestro a Litovel Free. Dostupné budou také všechny druhy lihovin a široký sortiment vína. Ti kteří nestihnou doma posnídat, si budou moci hned z rána dát párky či jiné lehčí snídaně, v sedm hodin pak začne fungovat kuchyň se všemi lahůdkami. Po zápase zůstane restaurace otevřená a přejde do standardního provozu.

valderama ( 17. února 2010 19:02 )

Zajděte ráno ve Lhenicích do Sokolovny fandit našim hokejistům....Pan Ludy bude připraven obsloužit každého fanouška..Češi do TOHO!!!

Zobrazit celou diskusi