Čtenářka s nickem Klarra v internetové diskuzi píše: "Nechápu proč se z Moniky pořád dělá ta chudinka, myslím, že určitě i ona na tom má svoji vinu. Vy ho (Mareše) přece nemůžete soudit, nežijete u nich doma, nevíte nic o tom, jak se k němu Monika v soukromí chová, pokud by to bylo idylické manželství, težko by Leoš utíkal za jinýma... Chudinka by byla tehdy, když by ji a děti vyhodil z bytu a nedával jí žádné finance, tak to potom ano."

Čtenářka Verca21 byla na adresu Moniky stručná: "Myslím, že věděla, koho si bere."

Čtenářka Agneskax míní, že Leoš byl divoký i před svatbou: "Já přesně nerozumím, proč se neustále analyzuje Mareš a jeho milenky. Mareš se takhle choval před svatbou, během svatby a bude i po ní. A hlavně Mareš bude podvádět každou ženu se kterou bude."

Čtenářka Katsaridoula se do Moniky hodně opřela: "Zas a znova jsme u obviňování milenky. "Dvořáková rozbila naše manželství." Není to náhodou, Moniko, tak nějak vina všech tří? Tebe, Leoparda a taky té plajbojky? Mně se to protiví! No jen tak dál, nech se fotit s dětma v roli chudinky ukřivděné! Ono v tom je jistá míra pohodlí - nechat to rozmazávat přes média a hrát roli potrefené husy, než abys to konstruktivně řešila v soukromí."

Více názorů ale odsuzuje Leoše. Tady je jeden za všechny od čtenáře s nickem Konica: " Moniko, konečně jste to udělala. Bylo na čase! Nakopněte ho .... S tím, co poslední dobou předváděl, by ho stejně žádná nechtěla. Možná nějaká cmunda ze Šumavy, která potřebuje nastartovat kariéru. Tak ať si ho vezme!

493844:gallery:true:true Vše o rozvodu Leoše Mareše a Moniky Poslušné