Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Kluk (14): Nechtěl uklízet, tak zabil rodiče!

John Caudle (14) z amerického Colorada zabil svoje rodiče, aby nemusel doma uklízet!
John Caudle (14) z amerického Colorada zabil svoje rodiče, aby nemusel doma uklízet!  (Autor: Repro - The Sun)
Autor: INT, pal - 
27. ledna 2010
11:23

Otřesným způsobem vyřešil spory se svými rodiči čtrnáctiletý John Caudle z amerického Colorada. Zastřelil je, aby nemusel doma uklízet!

John Caudle (14) zabil své rodiče kvůli tomu, aby nemusel doma uklízet, a zatímco jejich mrtvoly ležely v obývacím pokoji, hrál celou noc počítačové hry! K šílenému činu se teď teenager po třech měsících přiznal policistům.

Na konci října loňského roku vyvrcholily hádky s jeho matkou Joanne Rinebarger (38). John k smrti nerad uklízel svůj pokoj a vynášel odpadky. Jeho matka ho za to peskovala, a tak vzal do ruky zbraň a zastřelil ji, když se dívala na televizi. Pak obrátil zbraň i proti svému nevlastnímu otci. Střelil ho do zátylku poté, co se vrátil domů z práce.

Co dál John dělal, je již téměř k neuvěření... Zatímco mrtvá těla jeho rodičů ležela na podlaze, hrál celou noc počítačové hry a díval se na své oblíbené filmy. Druhý den ráno vzal náklaďák svého nevlastního otce a jel s ním do školy! Podle učitelů a svých kamarádů byl ten den zcela v pořádku, a dokonce měl dobrou náladu. Mrtvá těla rodičů nakonec v domě objevil jeho dědeček.

Soud oznámil, že navzdory svému věku bude John souzen jako zletilý. "Caudle řekl, že důvodem, proč zastřelil svou matku, bylo to, že nechtěl dělat domácí úkoly," uvádějí soudní spisy.

c3rb3r0s ( 3. února 2010 15:41 )

nechci vidět co by udělal kdyby mu nařídili setřít chodbu nebo odhazovat sníh

nikko ( 29. ledna 2010 00:01 )

spatne jsem to precetl, omlouvam se. Pokud bude tady ten mladik souzen jako zletily, tak uz nikdy nevijde. Pokud je v Colorado trest smrti (nejsem si jisty), tak je to asi jasny taky. Brutalni vrazda rodicu...........dozivoti nebo smrt a to uz jenom kvuli verejnosti! A v Cesku???? Za 4 roky venku, zmena jmena, cisty rejstrik a nikdo vlastne nic nevi!!! PROBOHA!!! Pani senatori!!! Za co berete platy!!! Na Barborku s Kmetinevsi asi narod hned tak nezapomene!! A s tim hajzlem se nic nestalo a nestane!!! Pisu to vsechno proto, jen aby se vedelo, ze nekde to jde a nekde bohuzel. Hlava me to nebere a myslim, ze ne jenom me!!

nikko ( 28. ledna 2010 23:42 )

o tom jsem naprosto presvedceny. Tady ve statech (ziju tu dlouhodobe) i kdyz bude souzeny jako nezletily, tak nikdo nebude jeho cin podcenovat. Dostane nejvyssi mozny trest, oni mu to zpocitaj opravdu adekvatne k tomu co udelal a jak je vlastne nebezpecny pro spolecnost. Takovy clovek bude patricne izolovan a v pripade, ze je jenom mala pravdepodobnost, ze by to mohl nekdy opakovat, tak proste ven nikdy nevyjde. Funguji tady stranky na kterych si zadate svoji adresu a vyjede Vam seznam vsech trestancu, propustenych vrahu, sexualnich delikventu, pedofilu.......atd. s presnyma adresama a fotkama v okoli Vaseho bydliste. To aby lidi vedeli na co si maji davat pozor. Funguje to naprosto skvele, tak nevidim jediny duvod proc to v cesku nejde?!! Proc se tam chrani hajzlove?!!!! Kdyz tady ten nerad mozna jednou vyjde ven, tak se to s nim potahne celej zivot a kamkoliv se pohne, tak budou vsichni vedet co je zac. Tak ja uz vazne nevim proc to nekde jde a nekde je to jako neresitelnej problem!

vrtulnikkk ( 28. ledna 2010 10:56 )

Je to bohužel i u nás - ČLOVĚK ABY SE BÁL DĚTÍ...Pamatuji se na slova mé babičk, která jsem nesnášel:ů Jo, za našich mladýcj let vy se to nestalo..." A měla pravdu! Nytí to říkám i já.....

bubaku ( 27. ledna 2010 17:16 )

konečně někdo napsal celé jméno,

Zobrazit celou diskusi