Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Čtenáři vzkazují Paroubkovým: Ze křtu udělali cirkus!

Autor: oj - 
26. ledna 2010
10:33

FOTO: Jiří Paroubek (57) se znovu projevil jako milovník luxusu. Naposledy na sebe upozornil na sobotním křtu své dcery Margarity botkami od Diora. Co si o jeho okázalosti myslí čtenáři Blesk.cz? Názory se různí!

"Jirko, proč děláte kolem křtu takový humbuk a zvete do kostela politiky, herce, novináře? Děláte z této soukromé rodinné události tak akorát cirkus. Asi jste nepochopili pravý význam křtu. Ztratili jste s Petrou u mně tímto veškeré sympatie." (kalamandra)

"Pokud je Paroubek opravdu socan srdcem i duší a svou politiku myslí upřímně, tak by neměl obyčejné lidi pobuřovat stylem "kdo na to má", ale měl by žít skromně, neměnit po 30-ti letech manželku atd. Ale vidíme, jak to u socanů chodí - viz. Standa Gross..."
(mesalina)

"Co tady řešíte botičky stále dokola, když na to mají?? P. Paroubkové to moc sluší, děťátko je na křtu hezky oblečené. Tak jim to nezáviďte. Hlavně aby malá nebyla povahou po populistovi Paroubkovi a nebyla taky tak blbě ctižádostivá jako on."
(suuri)

„Já na to mám,“ může si Paroubek zazpívat s Maxim Turbulenc.
(stasnyjim)

"Co je vám do toho za kolik Margaritce koupil botičky? I kdyby byly ze zlata a stály 10 000,- tak vám je do toho houby. Vaše dítě to není, tak se nestarejte!!!"
(snizek)

"Křtiny? Co je na tom divného, kolotočáři vždycky slavěj honosně!" (stanoch)

"Nevím, co je na tom špatného, že má Margarita boty od Diora, kdejakej vandrák, který má u nosu pulmetrovou nudli, nosí "značkové věci".
(hookr)

"Pupkáč káže vodu a sám pije víno. Tak si ho jen volte!"
(kocka22)

"Nevím, proč tolik lidí pobouří obuv malé Margarity, věřící při křtu mají též děti nastrojené a nikdo se nad tím nepozastavuje, má jít na křtiny oblečená v teplákách?"
(leona)

CO SI MYSLÍTE O PAROUBKOVÝCH VY? ŘEKNĚTE NÁM TO V DISKUZI!

milo ( 31. května 2010 07:44 )

reakce nekterých lidí uvedených v článku opravdu nechápu....jasně že mi do ciího parchatna nic není...ale lidi spíše štve, že si za naše peníze kupuje pro svoje ( a bůhv í vůbec jestli jeho dítě ) boty za dva tisíce...kdyby nebylo nás, nekoupil by pro to smrada ani boty u vietnamců, natož od Diora...nezapomínejte, drazí milovníci Paroubka a jeho strany, že všechno co žere, co nosí a v čem jedí mu platíme my, daňový plátci...takže je na místě se rozčilovat, když si Paroubek rozhazuje peníze za zbytečnosti...a ještě z našich peněz...vy byste se nenaštvali kdyby Vám kamarád vašeho dítěte ukradlo z peněženky 10.tis ( i když kdo je v dnešní době v té peněžence má že ) a koupilo si za to třeba drogy...v podstatě je to samé s tím rodzílem, že my jsme ty prachy Paroubkovi, sami naservírovali až pod ten jeho zasrane* rypák

judr ( 30. května 2010 07:59 )

nemůže sestavit vládu pouze proto,že se žádnemu jinému politikovi necpal nekám ke každému byl otevřený a vždy řekl pouze pravdu a to co si myslel znám ten pocit občanabyl jsem také neuprosný lidé mne neměli rády protože jsem se jím nepoklonkovaltaké jsem potom radejí sám odešela udelal jsem dobře,že pán Paroubek má bradavici je to záležitost jiná on za ní nemůže,že křest delal taký jaký mu dovolil knez budiž botičky pro nechodici dcérku koupil drahé,ale jiste do nich doroste a bude řikát tyto botičky mi koupil muj tatínek při křtu ,že byli drahé mnoho politiku si může takové dárky dovolit koupit kdyby si nemohla dovolit tak bylo by to u nás s politikou ješte hůře než jepřece sami sebe schvalují odměny za poslanecká místa z rozhodovaní je Ústavou vyloučen pán prezident a jiný pouze občane to můžou dát znat při volbách tento krát to odnesli dva politici jeden proto,odešel sám aby zachránil strabu před krachem a podle výsledku to udelal v pravou chvíli,ale pán Nečas mu to jistenezapomene ohodnotit při sestavovaní vlády nebo v další činnost vlády také i pánu Tlustému a všem kteřý se nedostali doparlamentu budou mít lukrativnou funkci pouze my voliči budeme zase nadávat a rozmyč´šlet do následujícich volebtakovej politický nezmar jako pán Kalousek si mne ruce s panem knížetema další nezmar pláče nad rozlitím mlíkem co jsou to za voliče když jeho dlouholetou stranu tak milovanou nechali potopit a sníi další matadory politické scény jiste v hrobe se obráci pán Lux cp se to stalo z jeho stranou,že propadla nasmetište dejín české politiky a né a né tam dostat KSČM i s pánem Grebeničkem který zas bude mít poslaneckou imunitu asi buoustrany nuset vyměnit voliče

gogo ( 27. ledna 2010 19:17 )

Ano, ale redaktoři Blesku. Že by již začínala předvolební kampaň ?

anasyi ( 27. ledna 2010 14:10 )

pooy,

anasyi ( 27. ledna 2010 14:04 )

tak prejdi na Bartosovou,o te uz cteme pomalu rok

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa