Monika s Honzou vystoupili na Strahově těsně před zahájením kvalifikačních běhů Světového pohár běžeckého lyžování Tour de Ski. Sotva po třetí hodině odpolední, zhruba půl hodiny před zahájením kvalifikace, vystoupil na pódium Leoš Mareš, aby přivítal diváky. Tohle moderátorská superhvězda za svou kariéru zřejmě ještě nezažila. Pod pódiem postávala hrstka diváků, která by se hravě dala spočítat na prstech jedné ruky. Leoš se zachoval jako naprostý profesionál a bez jakýchkoli známek překvapení přítomné přivítal.

Otázky do úterního chatu Monice pokládejte ZDE.

Když se pak přiblížil čas vystoupení obou finalistů, počet lidí v publiku se rozrostl na pár desítek. Při vystoupení Moniky s Honzou trochu fanoušků přeci jen přibylo. V šest hodin, když se dvěma písničkami vystoupil vítěz Česko Slovenské SuperStar Martin Chodúr, bylo v publiku diváků už pár stovek.

Faktem je, že se jednalo teprve o kvalifikační závod. Finále se pojede až večer, takže všichni zúčastnění měli ještě šanci doufat, že druhý set superstarovského zpívání přiláká mnohem více diváků.

Fotbal na Facebooku

Vše o SuperStar

Fotogalerie
4 fotografie