Když zdrcená Kateřina v únoru svého druhého muže opouštěla, řekla jen: „Potřebuju získat nadhled.“ Se Smrčkou se jí to podařilo doslova. Pohled z balonu modelku tak okouzlil, že ztratila srdce.

Kornová tak bude mít konečně krásné svátky. Zaslouží si to. Právě před Vánocemi před třemi lety totiž přišla o dítě a dokonce i o naději ještě někdy nějaké mít. Teď je opět po dlouhé době šťastná.

Fotogalerie
2 fotografie

Kateřina poznala Honzu, když si spolu s kolegyní z divadla Uršulou Klukovou vychutnávaly propagační let balonem. „Ano, známe se s Kateřinou, několikrát jsme se sešli,“ mlžil na přímý dotaz Blesku Smrčka. Jeho kamarád byl sdílnější. „Byla to láska na první pohled,“ prozradil Blesku.

Jan Smrčka doporučuje na svých webových stránkách romantické chvíle v oblacích jako jedinečný zážitek. Má pravdu, jemu samotnému změnila ta zázračná chvilka život. „Honza je zamilovaný, fakt se vznáší nad zemí jako ty jeho balony,“ řekl ještě podnikatelův blízký kamarád.

Kateřina sice mobil nezvedá a nereaguje ani na esemesky, ale o rozvodu s Pařízkem mluvila podle přátel už v létě. Musí si své soukromí uspořádat, Smrčka už rozvedený je. Říká se do třetice všeho dobrého. Třeba po Jiřím Kornovi (60) a Jiřím Pařízkovi najde Kateřina manžela napořád. A svatbu by mohli mít třeba ve vzducholodi, s níž létal i dobrodruh Steve Fossett. Tu si Smrčka před časem pronajal.