Byl to velký zážitek. Zejména pro náctileté dívenky, které málem zbořily teplické obchodní středisko.

Fotogalerie
13 fotografií

Čtěte, záznam jak to celé v úterý večer vypadalo minutu po minutě:

18:16 - Během celé akce rodiče s pomocí pořadatelů hledali asi 15 "ztracených" dětí. Postupně se ale všechny podařilo "najít".

18:15 - K žádnému vážnému zranění nedošlo, nepočíme-li mezi vážná zranění dívku s rozbitým kolenem a kluka, co spadl do křoví.

18:13 - Koncert skončil, asi 500 nejvěrnějších fandů se přesouvá do míst, kde se bude konat autogramiáda.

18:00 - Poté, co zazpíval Chodúr, zpívají všichni účastníci SuperStar hymnu soutěže.

17:55 - Přítomné jsou i dvě sanitky, ale zdravotníci jsou zatím bez práce.

17:54 - Na pódium vtrhl Bendig a vysloužil si zatím největší aplaus. Lidé po něm ihned začali házet plyšové hračky.

17:51 - Co udělají Šmajda nebo Chodúr s případnou výhrou v soutěži? Pamatují na to, kdo je vychoval a část odměny věnují tedy rodičům. Alespoň to dnes slíbili.

17:33 - Chodúr i Šmajda působí klidným dojmem. Je před nimi finále, ale zdá se, že si na zájem fanoušků i médií již zvykli.

17:31 - Po Ištvancové zpívá Konvičková. Někteří lidé stojí na převrhnutých nákupních košících a na stěnách přístřešku pro košíky.

Nadšení fanoušci na koncertu SuperStar v Teplicích
Autor: Blesk Martin Mithofer

17:20 - Mladé teenagerky dávají hlasitě najevo, kdo jsou jejich největší miláčci. Ano, hvězdami první kategorie jsou Martin Chodúr a Miro Šmajda.

17:17 - Koncert zahájila Nikoleta Balogová. Finalisté si připravili písně, které se jim během soutěže nejlépe vydařily.

17:10 - Koncert již měl začít, ale hlavní hvězdy si dávají načas. Čeká na ně asi 5 tisíc lidí, pořadatelé už museli "řešit" jedno ztracené dítě!

17:08 - Šmajda, Chodúr i Stará se před koncertem posilnili v místní restauraci, která byla pro veřejnost zavřená. Jinak by pokrm asi dostatečně nevychutnali!

17:05 - V obchodním domě Olympia, kde se celá akce koná je přítomno asi 5000 lidí, zejména mladé dívky se nemohou dočkat, až celá show vypukne.

17:02 - Od 17 hodin vypukne koncert a zhruba od 18 hodin pak autogramiáda.

Do České republiky finalisté přiletěli letadlem: Více čtěte zde!

Miro Šmajda se podepisuje v Teplicích
Autor: Blesk Martin Mithofer

Přestože poslední setkání s fanoušky bylo organizačně dobře zvládnuté, záchranáři měli dost práce z rozvášněného davu vytahovat omdlévající fanynky. Největší aplaus sklízeli superfinalisté soutěže Miro Šmajda (21) a Martin Chodúr (20).

Všichni finalisté se nejdříve posilnili v místní restauraci a nechali své fanoušky čekat venku v mrazu. „Ještě jsem to venku neviděl, ale prý je tam dost narváno,“ řekl Blesku ještě v restauraci velký favorit soutěže Martin Chodúr.
Autogramiáda odstartovala koncertem všech dvanácti soutěžících, a to chvíli před půl šestou. Jako první zazpívala Nikoleta Balogová (17), která vypadla hned v prvním finálovém kole. Během zpívání ostatních finalistů fanoušci dávali hlasitě najevo, kdo je jejich favoritem. „Chceme Chodúra a Šmajdu,“ křičeli fanoušci, kteří stáli na převrhnutých nákupních košících, aby lépe viděli.

Martin Chodúr zpíval v na koncertě SuperStar v Teplicích
Autor: Blesk Martin Mithofer

 

Fotbal na Facebooku

Stahuj písně ze SuperStar!
Autor: Blesk.cz

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz