Policii přivolali okolo druhé ráno šokovaní sousedé. To už se Ronnie s Jekaterinou prali na ulici před svým domem v hrabství Surrey.

"Můžeme potvrdit, že jsme ho několik hodin vyslýchali a pak propustili. Nechali jsme si šest týdnů na důkladné prošetření celého případu a pak se rozhodne o případném soudu,“ prozradil zdroj z policejní stanice v Staines.

Londýnský soud v listopadu rozvedl Wooda a jeho ženu Jo po 24 letech manželství. Důvodem bylo cizoložství, ke kterému se rocker přiznal. Pár se rozešel vloni poté, co se do britských médií dostaly informace o Woodově vztahu s ruskou modelkou. Tehdy musel Wood své exmanželce věnovat 325 milionů korun.

S mladičkou číšnicí žije Wood už více než rok. Jejich vztah vždy doprovázely hádky a jejich domácnost byla »malá Itálie«. Nejdříve se oba zamilovaně vodili za ruce a Jekaterina prohlašovala, že chce mít s Woodem dítě. Zanedlouho poté si ale hrdličky místo vrkání vjely poměrně ostře do vlasů. „Příště mě uvidíš už mrtvou. Zabiju se!“ vyhrožovala Jekaterina kytaristovi.

„Polib si, ty d*vko!“ zařval na ni zase on. Z hnízdečka lásky se tak namísto slastných vzdechů začal ozývat spíše křik, který musela utišit až přivolaná policie. Po jedné takové výměně názorů si Ron dokonce sbalil kufry a ze společného bytu se odstěhoval. Brzy však byl zase zpátky a s ním i divoké hádky.